Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova tovább? Mit kezdjek...

Hova tovább? Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

nemsokára 17 éves leszek. Számolgatom,de sose voltak barátaim. Haverok,akik lekoptak 2 hét után,vagy összevesztünk,de igaz barátom páromon kívül nem volt.

A családom valami kaotikus,apám alkoholista. Különköltöztek. Én párommal élek már egy éve(29F-harmonikus barátságra épült kapcsolat tele szeretettel mindkét fél részéről).

Komoly voltam mindig is,az alaptermészetem ilyen.(korábban viszonylag depresszív is) Viszont nagyon szeretek nevetni,hülyeségekről beszélni,és ugyanúgy kitárgyalni az életet(vallás politika család szex sőt akár még az üritési szokások) tehát nincs olyan téma amihez(úgy érzem) ne tudnék hozzászólni.

Bulizni nem szeretek. Belül rocker vagyok,nem jártam diszkókba,nem is áll szándékomban,felszinesnek tartom.

Metálkoncertre eljárok néha,ha van olyan ami érdekel.

Hiányoznak a barátok. A napom nagy részét(bár ez változó) egyedül töltöm itthon,párom húzza az igát reggeltől estig. Én még tanulok,bár magántanulóként,és alkalmi munkákat vállalok(újságkihordás,adatrögzítés,szóval nem vagyok válogatós)függően attól épp mit kapok.

A házimunka nem megy. Nem bírom magam rávenni,nálunk nem volt az hogy otthon segitünk,csak kb 13 éves koromtól,akkor már viszont késő volt.nem volt következetes nevelés. belémrögzült.

Nincs hova eljárnom. Itthon ülök,és magányos vagyok. Nincsenek barátok. a korombeliekkel sosem jöttem ki,elvétve csupán. Főleg a huszon-korosztály akikkel találtunk közös témát,de ők nem örülnek egy ilyen "pisisnek".Már kezdek besavanyodni.

Hovatovább? Nem tudok ismerkedni.

2010. máj. 5. 00:05
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

miért vagy magántanuló? szerintem visszakellene menned a suliba, nagyon sokat javítana a helyzeteden.

Nagyon érett értelmes lánynak tünsz, ez tök jó. De igenis próbáld meg rávenni magadat a házimunkára, egy idő után belefogsz szokni! Járj el különböző programokra, táncolni, klubbokba, ahol ismerkedni lehet. De legfőképpen suliba!

Remélem tudok segíteni. Ha szükségét érzed írj privátot.

22 mostmár 23F

2010. máj. 5. 00:24
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
SZerintem is járj suliba rendesen hidd el nekem az nagyon sokat segít.Nekem is segített.Egyéb okok miatt nem jártam azaz nem tudtam járni suliba és besavanyodtam ,egész nap a gép előtt stbstb..aztán egyszer megelégeltem és a suli volt a következő lépés.A házimunkát én is utáltam de még ahhoz is megjön a kedved majd.Én pl akkor tanultam meg főzni amikor olyan sokat voltam egyedül mint te.Ha gondolod nekem is irhatsz nyugodtan,szívesen beszélek veled nem baj hogy "csak" 17 vagy:)és látom éjjeli bagoly mint én.
2010. máj. 5. 00:29
 3/19 A kérdező kommentje:

köszönöm a választ.

magántanuló két ok miatt lettem: először is zűrös az iskola ahova járnom kéne(sajnos errefelé nem könnyű iskolát váltani,főleg mert nem vagyok éltanuló,talán jövőre máshova mehetek). Zűrös alatt értem: drog,pia,lányok egy része pénzért fekszik le pasikkal.(magam dohányzom,de ez nekem is sok volt).

második ok: munka. épp akkor kerültünk nehéz anyagi helyzetbe,és úgy döntöttem,most ez a fontosabb.

sajnos nem ismerek ilyen helyeket. mint mondtam a korosztályomhoz túl komoly vagyok. de már gondolkodtam rajta,biztos szétnézek a környéken.

2010. máj. 5. 00:31
 4/19 A kérdező kommentje:
második: köszönöm,írni fogok :)
2010. máj. 5. 00:31
 5/19 anonim ***** válasza:
100%
(második vagyok)Hát akkor így elég nehéz,de legalább tanulsz valamit és próbálkozol,nem csak úgy vagy.Nálunk a suliban is mindennaposak az ilyenek:S Sőt tudnék még durvábbat is mesélni,de én igyekszem nem foglalkozni velük csak azokkal akiket én is szeretek.
2010. máj. 5. 00:39
 6/19 A kérdező kommentje:
hát,mostanában inkább csak vagyok :( az elején még volt némi motivációm az élethez,de mivel sokat vagyok egyedül,nem volt ami erősítsen belül. Most a 2 évvel ezelőtti hobbimhoz térek vissza,hogy legalább lekössem magam-újra fogok barkácsolgatni :) sőt lehet elkezdek rendesebben biciklizni,az elnyomja az agyamat,nem fogok annyit gondolkodni(ezt egyébkén 24/7ben teszem.)
2010. máj. 5. 00:54
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

Gyere velem bringázni. A pasim úgyse jön, mert lusta :)

Pesti vagy?

2010. máj. 5. 01:01
 8/19 A kérdező kommentje:
Tatabányai vagyok :)
2010. máj. 5. 01:04
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
Küldtem privit.
2010. máj. 5. 01:31
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is ne keseredj el. Nekem sincsen sok barátom,nem igazán járok el sehova se. Soha nem is hiányzott. Mint írtad kezdj bele valamilyen hobbiba,járj el sportolni,így embereket ismerhetsz meg és talán barátokat is szerezhetsz. :) Ami a házimunkát illeti,próbálkozz eleinte apróbb dolgokkal,meglátod idővel belejössz! Olyan nincsen,hogy nem bírod magad rávenni. Föl a fejjel,hisz van egy rendes párod! :)

21/L

2010. máj. 5. 07:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!