Most mihez kezdjek magammal?
Azt hogy miért hagyhatott el nem tudhatjuk.
Gondolom most nagyon megalázva érzed magad. Ami egy ilyen szituációban természetes.
Sírd ki magad, nem árt egy kis önsajnálat sem.(azért nem kell túlzásba vinni)
És kezdj új életet. Igen is többre vagy érdemes minthogy ezzel a pasival kelljen együtt lenned.
Fogsz találni nála érdemesebbet! De zárd le előtte a múltat! És ha vissza szeretne jönni, ne menj bele a megbocsájtásba! Ennyit nem ér az egész!
Sajnos ő így döntött, a volt feleséghez valószínűleg nagyon kötődik, szeretheti is még...
Lépj tovább... különben is, már a kezdetkor "átvert" - legalábbis nem volt őszinte. Sokkal-sokkal jobb embert is találhatsz.
Köszönöm az eddigi válaszokat, utolsó, megnevettettél:))
Pont egy olyan periódusban vagyok, amikor minden változik körülöttem, egyetem befejezése, költözés stb., minden biztos pont kicsúszik a kezem közül és akkor pont ő azt mondja, hogy "az elmúlt egy év tévedés volt". Ezt pont így mondta.
Szia!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled.
Ha gondolod írj privátot és beszélgethetünk:)
örülj neki hogy ennyivel megúsztad.szerintem sokkal szarabbul esett volna neked ha a hátam mögött a volt feleségével egyeleg...felejsd el az ürgét rendesen kihasznált téged én azért felkeresném még egy utolsó leüvöltésre..aztán ágyő soha viszont látársa.
jó neked hogy egyetemet végezhettél....örülj annak hogy lesz egy diplomád...nem mindenki teheti meg hogy egyetemre járjon....
19/l
Na én ezért nem kezdenék elválttal,vagy friss szakításban lévő palival!
Sajnálom hogy így jártál vele,undorító húzás volt,de szerintem egy életre meg lesz a tanulópénz,nem?Legalább ennyi hasznod lett belőle,tanultál valamit!
Ne aggódj majd helyre jön az életed és megtalálod a neked szánt embert!:)
24/L
Foglalkozz azzal teljes intenzitással, ami pillanatnyilag a SAJÁT életed szempontjából fontos. Gáz, hogy így alakult a kapcsolatod, de szerencsére még idejében kiderült, hogy ennyi volt. Képzeld el, mennyivel rosszabb helyzetben lennél, ha úgy vállalsz munkát, úgy hozol létre egy otthont, úgy szervezed és tervezed az életedet, hogy kettőtökkel számolsz, és hozzá is alkalmazkodsz.
Szabad, és független lettél, törődj most magaddal; nem a fél életedet vesztegetted el egy pasira...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!