Hova tovább? Mit kezdjek magammal?
nemsokára 17 éves leszek. Számolgatom,de sose voltak barátaim. Haverok,akik lekoptak 2 hét után,vagy összevesztünk,de igaz barátom páromon kívül nem volt.
A családom valami kaotikus,apám alkoholista. Különköltöztek. Én párommal élek már egy éve(29F-harmonikus barátságra épült kapcsolat tele szeretettel mindkét fél részéről).
Komoly voltam mindig is,az alaptermészetem ilyen.(korábban viszonylag depresszív is) Viszont nagyon szeretek nevetni,hülyeségekről beszélni,és ugyanúgy kitárgyalni az életet(vallás politika család szex sőt akár még az üritési szokások) tehát nincs olyan téma amihez(úgy érzem) ne tudnék hozzászólni.
Bulizni nem szeretek. Belül rocker vagyok,nem jártam diszkókba,nem is áll szándékomban,felszinesnek tartom.
Metálkoncertre eljárok néha,ha van olyan ami érdekel.
Hiányoznak a barátok. A napom nagy részét(bár ez változó) egyedül töltöm itthon,párom húzza az igát reggeltől estig. Én még tanulok,bár magántanulóként,és alkalmi munkákat vállalok(újságkihordás,adatrögzítés,szóval nem vagyok válogatós)függően attól épp mit kapok.
A házimunka nem megy. Nem bírom magam rávenni,nálunk nem volt az hogy otthon segitünk,csak kb 13 éves koromtól,akkor már viszont késő volt.nem volt következetes nevelés. belémrögzült.
Nincs hova eljárnom. Itthon ülök,és magányos vagyok. Nincsenek barátok. a korombeliekkel sosem jöttem ki,elvétve csupán. Főleg a huszon-korosztály akikkel találtunk közös témát,de ők nem örülnek egy ilyen "pisisnek".Már kezdek besavanyodni.
Hovatovább? Nem tudok ismerkedni.
Szia!
Én is hasonló helyzetben vagyok, mint te. Mármint azt a részét tekintve, hogy egyedül vagyok itthon, párom dolgozik (gyakorlatilag nála lakom). Bizonyos okok miatt most nem tudok sulizni(talán szept.-től már fogok), munkát meg az istenért nem találok, még alkalmit sem :S
Én a házimunkával úgy voltam a te korodban, hogy megmondtam, hogy én sose fogok mosogatni, mert az gusztustalan stb. Most (20 évesen) meg szinte veszekszem a többiekkel, hogy én akarok mosogatni:D és ez csak úgy jött. Mert itthon vagyok egyedül(párom szülei sincsenek nappal itthon) és jó valamivel lefoglalnom magam. Meg még van 1-2 hobbim, ami mostanában előjött.
Barátaim nekem sincsenek. Csak az interneten keresztül tartom a kapcsolatot 1-2 volt osztálytársammal. Sose voltam eljárogatós, nem ültünk össze a barátnőimmel szinte sose kitárgyalni dolgokat, és ez úgy hiányzik sajnos (párom meg az ellentettje; sok haverja van és ha gondol egyet átmegyünk valamelyikhez, és bármikor tudunk velük dumcsizni).
Nekem szerencsére hála az Istennek nagyon rendes szüleim vannak, és a tesóim is tündéri tesók:) De mivel nagy volt a távolság köztem és a Párom közt, így tudjuk csak megoldani, hogy együtt legyünk. 2-3 hetente járok haza a szüleimhez. Ezt a részét utálom a dolognak, de beletörődöm, mert nincs pénz állandó ingázásra :S
Suliba sose szerettem járni (általános,középsuli azok miatt amiket te is írtál..bár nem volt sose ennyire durva), de felsőoktatás az másmilyen..
Hát így ennyi. Nekem is írhatsz nyugodtan privit, ha gondolod! :) Nekem is megvan mindenről a véleményem (még arról is amiről nincs :D). Nem nagyon van olyan téma, amiről ne tudnék beszélni.
Minden jót!
20/L
az iskolát nem szeretném megnevezni,nem szeretnék beazonosítható lenni,bocsi.:)
utolsó: válaszolok privin:)
Van egy ötletem, ami neked is jó, meg másoknak is :)
Nem tudom pontosan, hogy hol élsz, de biztosan található ott is önkéntes-központ. Vállalhatnál valamilyen önkéntes munkát, gyerekekre vigyázhatnál, másoknak segíthetnél, vagy valami hasonló... ez nem is igazi "munka", viszont így rengeteg emberrel kerülsz kapcsolatba, akik felfedezik az értékeidet a segítségnyújtásodon keresztül.
De ha ez nem is érdekel, akkor is számos lehetőséged van. Csak légy kezdeményező, ne húzódj vissza a csigaházba, bárhol találhatsz ismerősöket, barátokat. Járj el ide-oda (nem feltétlenül bulizni), könyvtárba, kiállításokra, vagy egyszerűen ülj le valaki mellé egy padra, és kezdj vele beszélgetni.
Talán furcsán fog rád nézni, talán néhányan elutasítóak lesznek, de vannak olyanok is, akik mindig nyitottak az új emberekre - mint én:) Ha mellém ülnél le egy padra, tuti elbeszélgetnék veled:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!