Fehérjét mivel pótolhatnám?
Figyelt kérdés
Nem tudok kilószámra csirkemellet venni/enni, hiszen még tanuló vagyok szal nincs keresetem. Kb heti 3x van itthon hús (csirke, marha, sertés szárazabb), de ahogy olvastam, hogy 2g fehérje/testsúly kg.. hát ennyit nem tudok megenni csirkemellből sem. Esetleg vannak olyan turmixok, porok, amik egészségesek, és hosszútávon olcsóbbak (persze nem hús helyett. hanem mondjuk 1 étkezést kiváltani vele.) Valami itthon elkészíthető turmix?2009. jún. 2. 15:49
1/5 anonim válasza:
tojásfehérje (ezt lehet főve belerakni a turmixba és úgy ledarálni+hozzá valami gyümölcs hogy íze is legyen) fehérje tartalma 10%
illetve az egyéb étrendkiegészítő fehérje porok (nemtudom hogy máshol is van-e az akció, de én most tescoba vettem 3 kiló biotech-es fehérjét 6600ért, amúgy 15000 volt előtte és fehérje tartalma 71%)
esetleg olcsóbban kijössz mondjuk a csirke többi testrészével (felsőcomb, egész comb, bár ott a súlyt nyomja a bőr meg a csont is)
sajnos a fehérjét nehezen lehet pótolni más módon
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm válaszod:)ilyenre gondoltam.
2009. jún. 2. 16:08
3/5 anonim válasza:
hát ilyen porokban nem vagyok jártas..:P de egy kefír vagy egy joghurt fedezi a fehérje szükségletedet egy nap.
4/5 anonim válasza:
3-4 %-os fehérje tartalmával nagyon nehezen fedezheti...
egy dobozban van talán 4-5 gramm fehérje...(és mellé nem számoltam még a zsírt is illetve szénhidrátot ha nem cukormentes a yoghurt)
5/5 anonim válasza:
shop.builder.hu ügyfélszolgálat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!