Ez így nekem nagyon rossz. Tudnátok segíteni?
Az a baj, hogy fura vagyok:(
Ha itthon a szüleim azt mondják nekem hogy milyen kövér vagyok akkor már csak azért is eszem valamit, mert rosszul esik ha mondják....és multkor vettem magamnak gyógyteát, hogy azt vigyek suliba kóla helyett anya kinevetett miatta és csak azért sem iszom:(
Ha elhatározok valamit mindig valaki megbánt és ezt nem viselem jól, mert olyankor sírok és elvonulok:(
Mostanába jöttem rá, hogy nekem mindig, kiskoromtól kezdve mondták, hogy kislányom te milyen kövér vagy, le kellene fogynod....de akkor nem is voltam kövér! csak kicsit ducibb!! de én mindig rosszul éreztem magamat és azt gondoltam, már úgyis mindegy....de most igazán kövéren jöttem rá, hogy ez így most lett csak igazán rossz:(
szerintetek sikerülhet lefogynom? nem tudom megérné e...mert a bőröm szét van repedezve....annyita rossz:( nem tudom ha lefogyok nem e fog lógni a bőröm....és tudom hogy ezek a striák már örökre itt lesznek:(
17 éves vagyok 160 cm és 100 kg felett vagyok:(
Jaj, de utálom az ilyen szülőket, nekem is apám sokszor beszólogatott, én is jó nagydarab vagyok/voltam...
Mire jó ez nekik?! A saját gyerekükkel így bánni?!
Hajrá és ne mondj semmit szüleidnek, ne lássák, hogy mit teszel, eszel-iszol, mert ezek ilyenek, és lelkileg tönkre vágnak!
Úristen hányszor átéltem én is ezt:S
tudom, milyen szar piszkálnak hogy jaj lekéne fogyni de azért az ebédgulyás, hurka-kolbász zsíros krumplival majd csokismuffin-igen, igen tudom milyen szar lehet most, de épp ezért mutasd meg nekik, hogy igenis képes vagy rá
készült fel arra hoyg rengeteg nézeteltérés, veszekedés lesz belőle, de te menj csak a saját utadon hisz már nagy lány vagy
olyat ne csinálj hogy koplalsz!! mindenképpen egyél
miket szoktatok enni/mi van otthon/menzás vagy?
szoktatok venni zöldségeket, gyümölcsöt? tudsz főzni?
kólát tedd le, idd helyette a teát ha ízlik, de a legjobb a sima víz
chispet, csokit, és a hansolókat ne egyél , ne vedd el, ne fogadd el
cukros üdítőket hagyd el, hidd el nem fogod kívánni
péksütiket ne egyél, nagy zsírban sült ételeket is kerüld
vacsira próbálj meg könnyebbeket enni, de sose koplalj
iktass be mozgást
ne légy drasztikus önmagaddal, szép fokozatosan, mert baj is lehet belőle
kitartást
Mintha csak én lennék elhatározom magam és a család egyből minek csinálom úgysem fog sikerülni.De bántanak hogy kövér vagyok fogynom kéne, de ha belekezdek akkor meg minek úgysem sikerül! Inkább bántanak minthogy támogatnának :(
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!