Hogyan tudok combra fogyni, vékonyodni?
Figyelt kérdés
8 évig gyorskorcsolyáztam.Ennek 'köszönhetően' elég vastagok a combjaim amivel semmi bajom nem volt amíg koriztam sőt előnyömre is vált.Most már 3 éve hogy abbahagytam de már szeretnék vékonyabb combokat.Ajánlottak több módszert is illetve utána is olvastam de mindenhol csak olyat találtam ami erősíti,izmosítja ( ezáltal vastagítja ) is a combot.Én csak szimplán formálni,vékonyítani szeretném.Mit kellene tennem?2012. febr. 3. 20:48
1/1 anonim válasza:
Nehéz kérdés, nekem a lovaglás miatt "sok" a combom, valószínűleg nem is lesznek soha topmodell lábaim, de valamennyit én tudtam rajta alakítani, itt nem írhatom ki mit csináltam, de ha érdekel írj privit, hátha rajtad is segítene..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!