Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudok combra fogyni,...

Hogyan tudok combra fogyni, vékonyodni?

Figyelt kérdés
8 évig gyorskorcsolyáztam.Ennek 'köszönhetően' elég vastagok a combjaim amivel semmi bajom nem volt amíg koriztam sőt előnyömre is vált.Most már 3 éve hogy abbahagytam de már szeretnék vékonyabb combokat.Ajánlottak több módszert is illetve utána is olvastam de mindenhol csak olyat találtam ami erősíti,izmosítja ( ezáltal vastagítja ) is a combot.Én csak szimplán formálni,vékonyítani szeretném.Mit kellene tennem?
2012. febr. 3. 20:48
 1/1 anonim válasza:
Nehéz kérdés, nekem a lovaglás miatt "sok" a combom, valószínűleg nem is lesznek soha topmodell lábaim, de valamennyit én tudtam rajta alakítani, itt nem írhatom ki mit csináltam, de ha érdekel írj privit, hátha rajtad is segítene..
2012. febr. 3. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!