163 cm vagyok és 53 kilo. Tudom a testömegindexem a
normális kategóriában van, mégis szeretnék még kicsit
fogyni, illetve vékonyodni. Hogy álljak neki?
Figyelt kérdés
Hetente 2szer járok aerobicozni, este 6 után nem eszem, mégsem tudok megszabadulni a combomon, fenekemen és a hasamon lévő zsírrétegtől. :(
2008. aug. 16. 17:52
1/6 anonim válasza:
lehet, hogy azért nem megy onnan a fogyás, mert az kell oda! ha jársz aerobicozni változni fog az alakod, izmosodni is fogsz, de ez nem megy egyik napról a másikra.
2008. aug. 16. 18:13
2/6 anonim válasza:
Hmmm...szerintem kizárt hogy ilyen aránnyal legyen rajtad bármilyen felesleg is, ami nem szükséges. Elméletileg a 63 kiló lenne orvosilag az ideális súlyod, persze jobb ha mondjuk 58-60 kiló vagy, de az 53 kiló szerintem egyenesen tökéletes, bár nem tudom...nem lehet hogy kicsit többnek látod magad, mint amennyi valójában vagy? Ha aerobicozol és 6 után nem eszel, az szerintem pont elég. De ha zsírtől akarsz megszabadulni, akkor kardioedzést javaslok.
Ajánlom: www.fitnet.hu
2008. aug. 16. 18:33
3/6 anonim válasza:
szia! én 164 centi vagyok és 58 kg, tökkkkéletesen érzem magam a bőrömben! eloszlik rajtam, és valószínüleg rajtad is! meg ugye az se mindegy hogy kinek milyen a csontozata: hogy a zsír vagy a csontok vastagsága miatt mutat többet a mérleg nyelve!
2008. aug. 16. 19:22
4/6 anonim válasza:
Szia.Én is 164cm vagyok, és 53kg.Ugyanezzel küzdöttem mint te.Én a párommal járok edzeni a terembe, és szépen alakulok.Már3 hónapja nyomjuk, heti 4*és már nem narancsbőrős a combom, és nem lötyök a fenekem.Próbálj meg edzőterembe járni, és kimondottan azokra a testrészeidre összeállítani egy edzéstervet, amit persze be is tartasz.A többi izmot is meg kell mozgatni, de a comb, fenék, csípő.
2008. aug. 16. 21:32
5/6 anonim válasza:
Szijja, nekem is ugyanezek az adataim, és 16éves vagyok..nem tudom te mennyi vagy..a problámáismis ezek..
Nagyon keveset eszek,este 6után semmit se..3órát biciklizek,100felűlés,és 50gugolás..ezt most kezdtem el,mérlegre még nem áltam..mert úgy vayok vele h 1hét még nem nagy cucc..viszont már látom h változik az alakom:) Te mióta csinálod ezt amit leírtál?
És hány éves vagy?
2008. aug. 17. 00:04
6/6 A kérdező kommentje:
Én 25 vagyok. Aerobicozni 3 éve járok, amikor elkezdtem 51-52 kiló voltam, aztán kimaradt néhány hónap (másfél éve) és felmentem 56 kilóra. Atóta lefogytam 53-ig, de sehogy nem akar lejjebb menni. Azt, hogy este 6 után nem eszem, csak pár hete kezdtem el, remélem lesz eredménye...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!