Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fógyókúrák: miért koplal...

Fógyókúrák: miért koplal mindenki?

Figyelt kérdés
2012. febr. 3. 18:15
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert nem akarnak lefogyni, csak kiéhezni és felszedni a dupláját.. ettől függetlenül én 5x eszek egy nap.
2012. febr. 3. 18:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Mert mással nem lehet lefogyni. Én is 5x eszem egy nap, ezáltal egész nap éhes vagyok. Ha éhes vagyok és nem eszek, az koplalás. Ez van...ha nem kellene koplalni, felére csökkenne a túlsúlyos emberek száma.
2012. febr. 3. 18:40
 3/7 anonim ***** válasza:
3. Szerintem ő olyan koplalásra gondolt, ahol az illető 2 korpovit kekszre csökkenti a napi adagját.
2012. febr. 3. 18:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Akkor mit gondoltok ki fog hamarabb lefogyni en vagy a baratnom?

Mind2en jarunk edzoterembe es edzeni kb elosztva ugyanaoolyan szinten viszont o eves szinten koplal gyumolcsot es joghurtot eszik es amikor ehes akkor meg feherkenyeret meg baguette kenyeret eszik en viszont 5x eszek egy nap feherjedusan salataval gyumolccsel nem eszem se krumplit se kenyeret se semmilyen magas ch tartalmu etelt es csak azert eszem 5x mert azt mondjak attol gyorsul az anyagcserem es fogyok jobban zsirbol akkor most mi az igazsag arula mar el valaki? mert koplalni is tudok ha kell

2012. febr. 3. 18:55
 5/7 anonim ***** válasza:
te
2012. febr. 3. 18:59
 6/7 anonim ***** válasza:
koszonom
2012. febr. 3. 19:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Azért mert idióták, és nem képesek felfogni a fogyás lényegét, hogy ha koplalsz nem zsírt csak izmot veszítesz + vizet veszítesz, valamint hogy nincs csodaszer, max segítik a diétát, de azt sem képesek felfogni hogy nincs helyi zsírégetés ezért látok a teremben hasazó dagadt embereket, akik nem olvasnak értelmes írásokat a témával kapcsolatban hanem ami van a bulvár moslék újságban na az készpénz, valamint mennyivel egyszerűbb már nem enni mint napi 6 szor kiszámolt mennyiséget, valamint heti 9 szer edzeni(ebben aerob és súlyzós is van) de lehet pl küzdősport vagy úszás vagy bármi kiegészítés képen még, ide is feljárok válaszolgatni néha de kíváncsi vagyok hányan térnek rá erre az útra, amivel ténylegesen eredményesen lehet fogyni úgy hogy az izom tónusos marad és nem lesz narancs bőrös, ha meg egy férfi próbálja meg még ne adj Isten kicsit izmos is lesz ami persze senki nem akar lenni de valójában csak nem ismerik a módját, egyszerűen csak nem olvasottak ebben az emberek mert a média moslékot elhiszik meg nem azért de Tóth Verával reklámoznak egy "fittnessgépet" ami rezegtet és pfúúh de k*vára le lehet ám fogyni, egy Toldi Zsuzsit nézzetek meg csajok, vagy egy Lukács Attilát,vagy egy Illés Norbit srácok, így lehet kinézni értelmes edzéssel és diétával, de hiába írogatok ide meg pl Aczél is szerintem fölösbe koptatom a billentyűzetet, báár ha már 2-3 ember elolvasta és megfogadta a tanácsokat akkor volt némi értelme.Kitartás és a sport szeretete kell ehhez az egész témához, tudnék írni saját storyt is de már így is hosszú lett:D:D Végül egy nagyon igaz mondat ami igaz az élet minden területén : " Train hard, fight easy"
2012. febr. 3. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!