Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megfelelő-e ez az étrend?

Megfelelő-e ez az étrend?

Figyelt kérdés

Sziasztok!...Hétfőtől diétázom,de emellett szeretném ha étkezési szokásaim igy is maradnának,tehát próbóbálkozom az életmódváltással...

Étrendem a következőkből áll,

általában

reggelire:rozskenyér,pulykasonka,vaj nélkül,paradicsom,uborka,feta..stb...(zöldségek)

köztes étkezésnek : gyümölcsre gondoltam,vagy ha nagyon nassolhatnékom lenne,akkor egy nagyon kis szerelet bármit, de tényleg kicsit pl. 3kocka csoki ilyesmi..(de cél a gyümölcs)-vagy puffasztott rizs...

ebéd:csirkemell,rizs,és párolt zöldség,esetleg hal

uzsonna:az ebéd fele(ami megmarad)

vacsora:párolt zöldség,csirkemellel vagy gyümölcs...

természetesen tudom egy kettőre nehéz,ha nagyon nem birom akkor a bűnözést megpróbálnám délelőttre szoritani,és nem egyszerre hanem félben megenni bármi is legyen...vagy pedig magvakat ennék nasinak

3liter viz minden nap,és reggelire zöld tea ha törik ha szakad...

szerintetek,hozzá lehet e ehhez és a hasonló étrendhez,időbeosztáshoz szokni???vagy ez túl drasztikus hirtelen??

köszi a válaszokat előre is:9

2012. febr. 1. 20:30
 1/2 anonim ***** válasza:

ez jó.

ha sokat eszel, hízni fogsz, ha aránylag keveset, akkor fogyni.

2012. febr. 1. 21:27
 2/2 anonim ***** válasza:
en hozzaszoktam nem is kivanom se a csokit se a kenyeret se semmit... de ez csak akkor megy ha elkotelezett vagy szoval nincs olyan h nagyon nasi 3 kocka csoki mert ezekben mind olyan anyagok vannak ami rakenyszerit hogy tobbet es tobbet akarj... en most speciel meghalnek ha csokit vagy barmilyen cukrosat kene ennem. Csak zoldeget es gyumolcsot eszem+ protein (tojasfeherje, hal, csirkehus)+ kulonbozo levesek semmi kenyer krumpli rizs teszta egyeb...
2012. febr. 2. 11:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!