Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez megfelelő étrend vagy...

Ez megfelelő étrend vagy ettől is kevesebbet egyek?

Figyelt kérdés

Reggeli(10óra): 2tükörtojás

1virsli

uborka+paradicsom

1szelet piritós kenyér

mustár

( + kevés kávé kis cukorral)

Ebéd:(du 2-3): valamilyen hús, általában csirkemell/comb vagy épp ami itthon van de nem sokat!

Napközben joghurt+puffasztott rízs vagy piritós kenyér csirkemellel

vacsora(6-7): Sok-Sok gyümölcs,reszelt alma fahéjjal, kivi, narancs, mandarin.... általában

És naponta 2-3 l víz!

Sajnos az elmúlt hónapokban magamra szedtem 7 kg-ot és ezt szeretném leadni Májusig - egészségesen!

19/L és 60kg! (tudom, h nem olyan sok,de nem érzem így magam jól és 53kg a cél)

2012. jan. 22. 11:43
 1/4 anonim ***** válasza:

reggelire tükörtojás helyett főtt tojás

virslit hagyd el, helyette sonka, sajt

piritóst tk kenyér, vagy rozskenyér(pl ceres formakenyér az finom)

cukor szerintem felesleges, akkor inkább már egy kis méz

ebéd hús okés, és mellé még mi? rizs, főtt krumpli, főzelékek, párolt, nyers zöldségek, halak, tojás, máj, hüvelyesek stb

vacsora nem kell annyi gyümölcs elég 1 alma, 1-2 mandarin fahéjjal, hozzá kefír, túró, joghurt

napközben (tzíórai, uzsi) egyél még gyümölcsöt pl alma sonkával, sajttal(sovány) jó

2012. jan. 22. 12:07
 2/4 anonim ***** válasza:
simán lehetne + 2 étkezés zöldekből, plusz A) nem ismerjük az energiaigényedet B) nem ismerjük az energia beviteledet (nem voltál éppen gramm pontos a megfogalmazásnál).
2012. jan. 22. 12:16
 3/4 A kérdező kommentje:

Nem sportolok (már) semmit, mert sajnos egyáltalán nincs időm... Körülbelül napi fél órát sétálok, de van, hogy még annyit se... 167 cm vagyok

Az a problémám, hogy 23. napja fogyókúrázok, kizártam az édességeket(...) és csak a fent említett ételeket eszem, régebben majdnem dupla ennyit ettem - (estére csipsz stb...)- így híztam el "sikeresen", és eddig csupán 1kg- ot fogytam.

Ha esténként tornáznék mondjuk 20 percet az elegendő lenne ahhoz, hogy pár hónap alatt elérjem a kívánt test súlyomat vagy az étrendemen változtassak????

2012. jan. 24. 09:18
 4/4 anonim ***** válasza:

pár hónap alatt meglehet, és ez a "fogyókúra" is elég korrekt /már amennyire belelátok így most/.

a séta azért lehet gyors séta, sőt akár futás is. engem például egyedül a vizsgáim alatt zavarna ha kicsit izzadt lennék, de mivel ez nem mindennapi dolog, így bármi dolgom van, el fognak viselni ha éppen nap közben kicsit szaladgálok vagy erősítek is.

a másik a torna. baromi kifárasztó edzéseket lehet csinálni fél órán belül. úgy, hogy még bemelegíteni is lesz 10 perced.

nézz bodyrockTV videókat. mármint nem a nézés lesz kemény, hanem majd utánozd is le :D

2012. jan. 24. 09:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!