Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát ajánlotok...

Milyen fogyókúrát ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés

Most benne vagyok egy erősen éhezésen alapuló fogyókúrában, amivel eleinte sok lement, viszont most raktározó üzemmódba álltam, szinte teljesen leállt az anyagcserém, és lassan jönnek rám vissza a kevervesen leadott dekák.

Olyan diétára lenne szükségem, amiben az ebédet egy szendvics formájában le tudom rendezni, mivel délután négy és öt között érek haza, eddig nincs lehetőségem leülni és enni valamit. A reggelinek gyorsnak kell lennie, vagy olyannak, amit magammal vihetek. A vacsora bármilyen lehet, azt meg tudom oldani.

2012. febr. 1. 16:53
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
(Nem a kérdezôre gondoltam, hanem a válaszolóra aki szerint...:-D)
2012. febr. 3. 09:32
 22/23 anonim ***** válasza:

ha nekem valaki ilyen szöveget végig nyomna, kifutnék a világból.

mivel a futás nem az én sportom, gondoskodom róla hogy aki potenciális hülye az ne kezdjen velem táplálkozásról beszélni.

2012. febr. 3. 10:17
 23/23 anonim ***** válasza:

én reggel ennék egy szendvicset csökkentet szénhidráttartalmú toast kenyérből,két szelet+egy light mackósajt+egy szelet csirkemell sonka+zöldség(retek,paprika,paradicsom.ez 150-200 kalória

ebédre ennék egy salátát,azt reggel indulás előtt össze tudod dobni vagy még este.én úgy csinálom,hogy zöldségek+feta sajt (5 dkg 100 kalória)+kefír+fél knorr saláta öntet por.ez összesen 250-300 kalória.tízórai egy egy müzli szelet

vacsora csirkemell zöldséggel,vagy én szoktam olyat,hogy tíz deka csirkemell,+szechuáni mártás 2 deci(knorros,abban van a legkevesebb kalória)+5 deka rizs.ez 400 kalória

ez a kaja amit leírtam eddig 900 kalória,még uzsonnára belefér egy gyümölcs vagy egy light joghurt,ez így ezer kalóriára jön ki.persze ha te nem akarsz ilyen szigorú diétát,akkor nem light termékeket használsz vagy nagyobb adagokat

2012. febr. 4. 12:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!