Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen fogyókúrát ajánlotok...

Milyen fogyókúrát ajánlotok nekem?

Figyelt kérdés

Most benne vagyok egy erősen éhezésen alapuló fogyókúrában, amivel eleinte sok lement, viszont most raktározó üzemmódba álltam, szinte teljesen leállt az anyagcserém, és lassan jönnek rám vissza a kevervesen leadott dekák.

Olyan diétára lenne szükségem, amiben az ebédet egy szendvics formájában le tudom rendezni, mivel délután négy és öt között érek haza, eddig nincs lehetőségem leülni és enni valamit. A reggelinek gyorsnak kell lennie, vagy olyannak, amit magammal vihetek. A vacsora bármilyen lehet, azt meg tudom oldani.

2012. febr. 1. 16:53
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
9. köszönöm, utánnanézek ennek is, de egyenlőre tápszerek nélkül szeretném elérni a fogyást. Amíg kitartok, addig miért ne? Aztán ha már nagyon nem megy, akkor megpróbálkozok ezzel is :)
2012. febr. 1. 20:04
 12/23 anonim ***** válasza:

basszus, le van írva hogyan egyél és eddzél. ennél többet már Istentől sem kaphatsz, te meg csak így megkaptad a gyakorikérdéseken.

erre mi a válasz? megy a leszólás azoknak akikről akár példát is vehetnél, de nem kell, esetleg egy köszönöm viszont elférne..

2012. febr. 1. 20:05
 13/23 anonim ***** válasza:

19:02 nek tudod ki akar 3 napig ugyanazt enni.

Tudom, hogy sokaknak nem fog tetszeni de elmondom anyukám mivel fogyott le. Cukrászdában dolgozik és ott nem nagyon van megállás kajálni sütit lehet enni de azt meg nem szereti. Vitt magával 2 kiflit és annyi. Este mikor hazaért akkor azt evett ami volt otthon, nem főzött külön magának. Nyilván csak mértékkel, de úgy hogy pl hazaért 5 kor evett normálisan és arra a napra ennyi. Én nem vagyok a híve ennek a nagy fehérje őrületnek, húst hússal. Nem hinném hogy túl egészséges. Próbáltam én is hogy csirke+ zö9ldség este, vagy túró de egy hét után hánytam a hústól. mióta a mértékre figyelek nincs gond a súlyommal.

2012. febr. 2. 14:56
 14/23 anonim ***** válasza:

gratuláció anyukádnak. az egészséges test igényei meg le vannak sz.arva? lesz majd háború ne félj, még sosem volt olyan hogy nem volt, akkor majd lehet koplalni, örülni fog mindenki ha lesz egy szikkadt kenyér amit elrágcsálhat, vagy lecsap egy patkányt és megeheti, de addig, amíg van lehetőség rá, muszáj mindenképpen szar.ul enni?

fogják fel úgy, hogy fogyás, hízás alatt készülnek a nehezebb jövőre. ha a test egészségesen van tartva, akkor jobban fogja viselni a nehézségeket. nem mintha a mai karcinogén szennyezett világban bármi rosszabbra kéne készülni, nem tudom anyukádnak nem volt elég a levegő korom, nem éppen kellemes gáz tartalma, az élelmiszerek kevésbé kellemes adalék anyagai, de nagyon laza hogy a fehérjét, minőségi zsírokat megvonta magától. igaz hogy ezek kellenek az optimális működéshez, de kit érdekel...

2012. febr. 2. 15:06
 15/23 anonim ***** válasza:
De te meg értsd meg hogy nem mindenki bírja naponta 2x megenni a húst, legyen az csirkemell vagy sertés. Van aki egy idő után undorodik tőle.
2012. febr. 2. 15:37
 16/23 anonim ***** válasza:
Én akkor is azt mondom hogy amit a szervezet megkíván, mindenből egy keveset és ennyi. Szerintem nem egészséges a sok hús.
2012. febr. 2. 15:39
 17/23 anonim ***** válasza:

szerinted? SZERINTED? és mégis ki vagy mi vagy te, hogy a te véleményed maga az objektív valóság? ki képez téged, mit tanulsz hogy ilyen kijelentéseket teszel? kur.va sok komoly kutatás folyik az élelmiszerekkel kapcsolatban, a tápanyagok hasznosulásáról, ha úgy tetszik az "egészségről", és egyik sem mondja hogy szerintem..

vannak tények, vagy foglalkozol velük, vagy tovább kutatsz, de össze-vissza szubjektív véleményeket nem írogatunk. mégis mire alapozod az egészet?

mert egyenletes aminosav ellátás mindenképpen kell, hiszen a belőlük szintetizált fehérjék építik fel a testünket, minden életfolyamatunkban részt vesznek.

de indokold már meg, miért jó ha hiányt szenvedtek belőle!

2012. febr. 2. 15:54
 18/23 A kérdező kommentje:

"Neten veszekedni olyan, mint résztvenni a paralimpián: Lehet, hogy nyersz, de akkor is nyomorék maradsz"

Ez az utolsó hozzászólásom, köszönöm szépen, elég volt.

2012. febr. 2. 17:59
 19/23 anonim ***** válasza:

gratulálok kérdező. azért azt tedd hozzá, hogy aki nem eszik rendesen húst, az mindent megtesz azért hogy nyomorék legyen.

aki meg 'undorodik', vagy mit csinál. KIT ÉRDEKEL? nem szeretni kell, hanem megenni a kaját. a szubjektív véleményére a húsról úgy kb. 6 milliárd ember sza.rik nagy ívben. meg kell sütni, meg kell enni, nem kívánság műsor. mosolyogni kell hogy teljes értékű fehérje kerül az asztalra, aztán kaja után elmenni edzeni.

hát besza.rás hogy ilyenen vitatkoznak velem..

2012. febr. 3. 01:52
 20/23 anonim ***** válasza:

Az ilyeneknek többet ér a "szerintem", mint a tények...

(Nemrég táplálkozási tanácsokkal látott el egy kedves 110 kg-os rokon, mit hogyan kéne enni/csinálni... Pár éve egy ismerôs részletezte, hogy vacsira csak gyümölcsöt eszik, mert az egészséges és fogyaszt, ellenben a túró, sonka felállás annyira már nem jó diéta alatt, valamint a nyújtó gyakorlatok a legjobbak zsírégetéshez... De a "túl sok víz fogyasztása is hízlal, mert lerakódik a bôr alá és zsírrá alakul" volt eddig a legemlékezetesebb, és nem itt olvastam, egy személyes beszélgetés során hangzott el...)

Néha jobb lenne ezeket a "szerintemeket" megôrizni belül...

2012. febr. 3. 09:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!