Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatok a továbbiakban?

Hogyan fogyhatok a továbbiakban?

Figyelt kérdés

23 éves lány vagyok,74 kiló,174 cm magas.18 évesen álltam neki fogyózni,akkor 96 kiló voltam,főleg kevesebbet ettem és mozogtam,akkor tudtam leadni 20 kilót. Az elmúlt másfél évben hiába próbálkozom,kevesebbet eszem,és mozgok,pont úgy,ahogy a 20 kiló mínusszal szenvedtem,de csak keservesen ment le 2-3 kiló.Segítségre van szükségem,hogy mit kéne még tennem az érdekében,hogy fogyjak,már nem kéne sok,65 kilós szeretnék lenni,az lenne az ideális,azzal megelégednék.

Előre köszönöm az ötleteket.

2012. febr. 1. 16:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Le kéne írni a részletes étrendedet, hogy elindulhassunk.
2012. febr. 1. 17:19
 2/3 A kérdező kommentje:

Mivel suliba járok,elég nehéz tartani az étrendet.

Reggel korán indulok,fél 6 fele,akkor egy szelet barna kenyeret szoktam enni,egy szelet szalámival,délelőtt műzliszelet,kávé,délben(persze ha van időm,akkor menza) főleg próbálok főzeléket enni fehér kenyér nélkül,vagy tésztaféleség,délután megint egy müzliszelet v pár szem keksz,este ha hazaérek akkor vagyok a legéhesebb,ekkor eszem egy almát,vagy tejet iszom. Hétvégente tudok sportolni,illetőleg majd most hétközben is felszabadul pár órám,ezt szeretném annak szentelni.Általában fél órát szoktam elliptikus tréneren menni.Nagyjából így tudom leírni a napi tevékenységemet.És még mellé az egyetem egyik pontjából a másik pontjába elég sokat is sétálok,meg ha hazamegyek,inkább gyalogolok a buszpályaudvarig,az egy negyed óra,oda s vissza külön minden nap.

2012. febr. 1. 17:56
 3/3 A kérdező kommentje:
És még levest is szoktam enni,ahogy számolom,körülbelül napi 1200-1400 kalória,viszont elég kevés folyadékot viszek be a szervezetembe.
2012. febr. 1. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!