11/15 A kérdező kommentje:
Utolsó,szép igen csak félek nehogy megvastagodjon az izmosodástól.:D
2012. jan. 30. 20:25
12/15 anonim válasza:
nekem is ilyen, és én nem szeretem, de mindenki győzköd, hogy milyen szép izmos :D persze, szerintem se csúnya, csak nem lánynak való :(
de a tiéd valamiért jobb mint az enyém, talán mert barnább :D
13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó hát nem tudom:) eddig 96kg-os lábam volt,aztán ez most szokatlan.:-) Bár rávan edzve rendesen:) igaz nem csak a lábamra,hanem mindenre.:) Barnasága origi:P
2012. jan. 31. 06:43
14/15 anonim válasza:
Hű, szép izmos a lábad. Mondjuk nekem is elég izmos, kicsit talán még vastagabb is mint neked, nekem mégsem tetszik az enyém mert sztem túl fiús. Oké, sokat sportolok meg minden, de lehetne nőiesebb, és még így is van aki megdicséri. Szóval klassz a lábad. 16/L
15/15 anonim válasza:
Dehogy vastag!!Nagyon szép lábad van! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!