Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek az csúnya ha...

Szerintetek az csúnya ha vastag a comb?

Figyelt kérdés

diétázom és sportolok,de azt vettem észre hogy a combom izmosodik,és csak kis részben lesz kisebb. Nagyon gusztustalannak találom:(

18/L

2012. jan. 1. 15:22
 1/4 anonim válasza:
Ha izmos, akkor nem csúnya, ha vastag. Az csúnyább, ha azért nem erősíted, hogy ne legyen vastagabb, rosszabb a hájas és ugyanannyira vastag. Ha mozogsz és izmosodsz, akkor - hacsak nem eszel nagyon sokat- akkor a háj egy idő után elkezd eltűnni.
2012. jan. 1. 15:26
 2/4 A kérdező kommentje:
Háj az igazából nincs sok rajta. Csak nagyon csúnya hogy vastag azért.
2012. jan. 1. 15:29
 3/4 anonim válasza:

Nem!vannak emberek,akiket ez zavar,de azokkal nem kell törődni!H izmos,akkor csak a hozzáállásoddal van baj,a comboddal nem!!D :D :D

11/L

2012. jan. 3. 21:18
 4/4 anonim válasza:
61%

én pl. elsősorban azt szeretem a combban hogy comb alakú legyen és pl. ne cső.

ezen túl inkább izmos legyen ne hájas, de az izmosság se menjen az alakjának a rovására! (ne legyen furán izmos alakja).

a vastagság másodlagos vagy harmadlagos nekem vagy egyáltalán nem is fontos, attól függ mennyire van egyébként szép alakja a lábnak meg a fenéknek, hogy milyen súllyal esik latba.

a vastagság ezen felül alkat és ízlés találkozásának kérdése.

az alkatodon belül kell magadból kihozni a maximumot.

van aki szerint vastag=csúnya de az ezt nem érti sem az alkat fontosságát sem hogy van akinek a csőláb nem tetszik. :D (persze az is alkat.)

szerintem az a szép ha összhangba tudsz lenni a lehetőségeid szerint azt hiszem.

2012. jan. 16. 00:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!