Szerintetek az csúnya ha vastag a comb?
diétázom és sportolok,de azt vettem észre hogy a combom izmosodik,és csak kis részben lesz kisebb. Nagyon gusztustalannak találom:(
18/L
Nem!vannak emberek,akiket ez zavar,de azokkal nem kell törődni!H izmos,akkor csak a hozzáállásoddal van baj,a comboddal nem!!D :D :D
11/L
én pl. elsősorban azt szeretem a combban hogy comb alakú legyen és pl. ne cső.
ezen túl inkább izmos legyen ne hájas, de az izmosság se menjen az alakjának a rovására! (ne legyen furán izmos alakja).
a vastagság másodlagos vagy harmadlagos nekem vagy egyáltalán nem is fontos, attól függ mennyire van egyébként szép alakja a lábnak meg a fenéknek, hogy milyen súllyal esik latba.
a vastagság ezen felül alkat és ízlés találkozásának kérdése.
az alkatodon belül kell magadból kihozni a maximumot.
van aki szerint vastag=csúnya de az ezt nem érti sem az alkat fontosságát sem hogy van akinek a csőláb nem tetszik. :D (persze az is alkat.)
szerintem az a szép ha összhangba tudsz lenni a lehetőségeid szerint azt hiszem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!