Mennyit egyek egyszerre, hogy kicsit összeszűküljön a gyomrom?
Figyelt kérdés
Mennyiségben értem. Pl. kis tálnyi stb.2012. jan. 30. 15:14
1/8 anonim válasza:
Én kifőzdében szoktam ebédelni, és ott tértem át első körben arra, hogy mindenből csak kisadagot kérek.
Először éhes maradtam, aztán idővel az is elég lett. Most már van, amikor kipukkadok ettől is.
2/8 anonim válasza:
Cseréld le a tányérodat kistányérra. Ha azt rakod tele, még úgy is sokkal kevesebbet eszel, mint előtte, és jól fogsz lakni, mert az agyad közvetíti azt az üzenetet a gyomrodnak, hogy eleget ettél, hisz megettél egy egész tányér akármit.
3/8 csokissüti002976 válasza:
Higgy nekik! :D
Én úgy szoktam, hogy 4-5 napig nem sokat eszek, érzem, hogy éhes vagyok. De a kajálásoknál sokkal kevesebbet eszek. És így. :)
4/8 anonim válasza:
nem fog összeszűkülni a gyomrod. a gyomor egy ökölnyi méretű szerv, úgy tágul ahogy pakolod tele.
5/8 A kérdező kommentje:
De össze tud szűkülni (direkt megnéztem egy anatómia könyvben/atlaszban), a kérdés az, hogy mekkora ételmennyiség során.
2012. jan. 30. 17:15
6/8 anonim válasza:
de ez biztos? mármint űber frankón, a nyugalmi térfogata kisebb lesz (tehát üresen)?
7/8 A kérdező kommentje:
Igen, és ha tartósan sokat eszik az ember, akkor pedig megnyúlik.
2012. jan. 30. 17:45
8/8 anonim válasza:
Igen, így van, legalábbis én is ezt hallottam.
Pl. anorexiások azért sem tudnak többek között utána rendesen enni, mert nagyon összeszűkül a gyomruk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!