Más is megjutalmazza magát, ha sikerült lefogynia?
Igen.
60 kg-ról indultam, cél 50 kg. 55 kg-nál megveszem az álomcipőt (megmutatom mert gyönyörű :D [link] 50 kg-nál pedig én is bevásárlókörutat tervezek. :D
Most 56 kg vagyok, nagyon izgi! :D
én is azt mondom mint az első.A jutalom az,hogy beleférek a régi ruháimba.
Egyébként nem jutalmazom amag,mert akkor sem jutalmaztam hogy híztam 30 kilót.(ebből már 18 kilót leadtam)
Hát nekem az a baj, hogy ez nem "jutalom", hanem muszáj, ugyanis minden cuccom leesett már rólam. :(
Sajnos anyagilag ez nem jött jól... Ti hogy oldjátok meg?
Volt időszak, mikor kéthetente új nadrág kellett...
(A fogyásnak persze örülök!! De a ruhák gondot jelentenek...)
12:17 Nem jön be a kép a cipőről, belinkelnéd mégegyszer?
12:31 engem is érdekelne, hogyan sikerült?? :)
szép csizma :)
Egyébként a válasz a kérdezőnek:Sajnos nem lesz több pénzem, attól még, hogy lefogyok. Tehát, ha valami tetszik és megtudom venni, megveszem, ha nem , akkor nem. Magyarán nem kapok a szüleimtől plusz pénzt azért mert lefogytam, és ha konkrétan kérnék sem adnának, arra van a zsebpénz. Tehát nincs miből meglepni magamat, de ha végre sikerülne lefogyni, nekem az lenne a legnagyobb boldogság :)
19/l
Nyárig akarom elérni a célom, ami -25kg. Ha sikerül formába hozni magam, akkor rendelek magamnak egy gyönyörű fürdőruhát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!