V an i tt valaki akinek sikerült csak diétával lefogynia? (Bővebben)
Jártam régebben is meg most nyár előtt is konditerembe diéta mellett, de több okból kifolyólag most erre kb. 2 hónapig nem lesz lehetőségem. Arra lennék kíváncsi, hogy ha most ebben a 2 hónapban csak diétázok, akkor mennyire lehet sikeres a fogyókúrám?
20/L 163cm/57kg
én hadd ne ajánlgassak, ugyanis ez egyrészt összetett dolog, másrészt a fene tudja hiteles vagyok-e. lehet nem is értek hozzá. tehát azért csak úgy ne higyj el mindent, amit írok/írnak.
ezt viszont megnézhetnéd: [link]
és akkor máris nem az én hitelességemről, hozzáértésemről van szó, nyugodtan alapozhatsz erre, a többit ha érdekel leírhatom.
Egészségét és fizikai kondícióját jobban szolgálja, ha – heti kb. fél kilogramm fogyás eléréséhez – energia bevitelét csak napi 250 kalóriával csökkenti, a fennmaradó 250 kalóriát pedig rendszeres testmozgással váltja ki!
és sztem nem is kéne fogynod
az az 1400 körüli jobban hangzik.
a további tanácsom pedig: ezek csak körülbelüli értékek! az étkezésbeállítás következő lépése a kontroll, azaz nézed, hogy napi 1400kcal bevitellel hogyan változik a testsúlyod. következő héten állítasz rajta, hogy ez a 0,5-1kg fogyás legyen. tehát csökkentesz vagy növelsz rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!