Kinek hogyan sikerült lefogynia? : )
Figyelt kérdés
Csak kíváncsi vagyok, hogy mások mit tettek azért, hogy elérjék az álomalakot és hogy mennyire volt sikeres:) Ja és hogy mennyi idő alatt...;)2011. máj. 11. 13:49
1/6 anonim válasza:
Biciklivel járok munkába. 1 év alatt -30 kiló, úgy, hogy egyszer nem szenvedtem közben minden marha fogyókúrákkal, és csak napi 40 percembe került.
2/6 anonim válasza:
Bicikli, futás és torna. Minden nap annyit amennyi jól esik. Nekem ez nem volt utálatos dolog mert én nagyon élveztem. Kajába nem fogtam vissza magam annyira. Ugyanazt ettem mint máskor csak azért kicsit kevesebbet. 13 kilót fogytam, és csodálatos alakom lett. Ezek mellett még mindig tornázok folyamatosan és biciklizek, csak már nem olyan gyakran. Talán hetente pár alkalommal, hogy nehogy visszajöjjön a felesleg.
Háát 3-4 hónap volt talán, vagy talán picivel több.
3/6 anonim válasza:
Diéta napi 1200-1400 kcal, és heti 6 nap mozgás. Nincs már rajtam felesleg, de nagyon figyelek a súlyom tartására, mert már egyszer lefogytam, de minden visszajött, szóval most figyelek. Napi 2000 kcal körül eszek, ha tudom, hogy több volt, akkor mozgok. Általában most heti 2 x edzek, és így tudom tartani a súlyom.
4/6 anonim válasza:
Kondi terembe járok 2 éve, rizs+csirke mell-et eszek, most már nem vagyok annyira vékony szerencsére. (Nekem az volt a gondom, hogy 45 kiló voltam 168-as magassággal.)
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Konditeremben miket szoktatok csinálni? Tehát milyen gépeket használtok? Ja és mennyi idő alatt sikerült lefogynotok?:)
2011. máj. 16. 09:23
6/6 anonim válasza:
Igaz h meg nem ertem el de mar feleuton vagyok:D
Kicsivel tobb mint 4 honapja kezdtem el.1200 kcalt szoktam naponta enni eleinte sokat setaltam (heti 3x10km aminek 1 kis resze futas volt).Most KOndi terembe jarok hetente 3x.
Eddig 11 kgt adtam le es kb meg ugyanennyi van hatra:P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!