Sikerült már valakinek úgy lefogynia hogy? ( a többi lent)
Figyelt kérdés
nem diétázott. Ugyanúgy evett mindent csak most nem durranásig zabálta tele magát hanem mindenből éppen annyit evett h ne legyen éhes. És napi rendszerességgel 1-2 órát tornázott?2011. nov. 7. 21:43
1/10 anonim válasza:
Én így dobtam le 10 kg-t kb. fél év alatt.
3/10 anonim válasza:
Igen, 17 éves koromban, -25 kiló, tartom.
4/10 anonim válasza:
Igen, én is igy fogytam többmint 10 kg-ot, és szerintem csak igy lehet tartós eredményt elérni.
5/10 anonim válasza:
??
Csak így lehet lefogyni, nem értem a kérdést.
6/10 anonim válasza:
8:18-as: sokak szerint úy "kell" fogyni, hogy csk pár meghatározott dolgot eszel, ami nem hizlal, rengeteget letiltasz teljesen, és csak akkor kezdesz megint többfélét enni, ha elérted azt a súlyt, amit akartál. Csak azt felejtik ki, hogy igy egyrészt nagyon nehéz betartani a szükséges ideig, másrészt utána dupla annyi jön vissza.
7/10 anonim válasza:
Lazán lehet. Sok helyen olvastam, hogy az evést akkor kell abbahagyni, amikor még nem vagy fullon, vagyis még tudnál enni. És fontos, hogy elég időt szánjál az evésre. A jól megrágott étel fontos információkat küld az agy felé..
8/10 A kérdező kommentje:
Akinek sikerült így lefogynia nem hízta vissza? És míg tornázott volt olyan h vmikor feladta? Ezt úgy értem h csinálta kb. 2 hétig kitartóan a tornát és már látszott egy kicsit h kisebb lett a hasa és mégis feladta? Mert azok voltak a gondolataiban h soha sem fog sikerülni? Mert én most elkezdtem de vhogy ezek járnak a fejemben.
2011. nov. 8. 19:06
9/10 anonim válasza:
Nekem elég régóta sikerül tartani az új súlyomat.
A sportot nem szabad feladni, a legjobb, ha minden másnapra van betervezve, de akkor úgy, hogy muszáj. Sokat segit, ha a mérleg mellett centivel is méred magad, és az eredményt felirod - különben nem látod az eredményt.
Amióta elértem azt a súlyt, amit akartam, azóta kicsit lazábban veszem a kajálást, de azért nem árt odafigyelni továbbra is és idönként ellenörizni, hogy még a normális határok között van-e. Ha egy-két kg-mal több leszek, akkor pár hétig megint jobban figyelek. A sport maradt, mert egyrészt az alakot csak így lehet feszesen megtartani, másrészt meg az általános kondicióm is sokkal jobb igy.
10/10 A kérdező kommentje:
Valaki elmondaná hogy hogy csinálta? Egy nap vagy héten hányszor tornázott és hány órát? Zsírégető tornákkal edzett vagy izomnövelő? És hogy táplálkozott?
2011. nov. 16. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!