Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek így sikerülni...

Szerintetek így sikerülni fog? Esetleg kinek hogy sikerült aki így csinálta? Mennyit mennyi idő alatt sikerült lefogynia?

Figyelt kérdés

Először is.

Februárban kezdtem komolyan fogyókúrázni, azzal a módszerrel amit most is folytatok (lásd lent.) aztán úgy gondoltam túl sokat eszem, ezért kb. a márciust úgy csináltam végig hogy minél kevesebbet egyek, volt egy nap hogy nem ettem egész nap semmit csak este egy almát, meg dzsúszolt almát naranccsal és ennyi.. aztán Sokat hallottam, hogy nem jó éhezni, mert izomból és vízből fogyunk, hamar visszahízzuk, meg amúgy is az energia kell, stb, és mivel a februári fogyókúrámmal (lást még lentebb) kb. 3-4 hét alatt 63 kg-ról 60 lettem, de a márciusival ( éhezés) néha volt, hogy lecsökkentem 58-ra, de amint egy nap többet ettem, rögtön 59-60 lettem. Most jelenleg 59-60 vagyok.

Szóval a fogyókúra, amiről kérdezni szeretnék, és amit februárban is folytattam az ebből áll:

Naponta 5 alkalommal evés, lehetőleg 3 óránként ( egy gyüölcs evése is étkezésnek számít.) A lényege, hogy sokszor keveset enni, természesen azt már mondaom sem kell, hogy a csoki, zsíros ételek cukros üdítők, stb..ki vannak iktatva. a szendvicset mindig barnakenyérrel, hárommagos zsemlével eszem, minden szendvics zöldégekben gazdag, nasi csak akkor csúszik be (néha mindenkinek becsúszik...) amikor a suliban az ebédhez adnak túró rudit, sütit stb. azt megeszem de itthon nem eszem soha édességet.

emellett napi egy órát mozgok tornával, de amint jobb idő lesz minden nap megyek futni. ezek mellett SPIRULINA nevű algakivonatot tartalmazó vitamint szedek, amit fogyókúra esetén is ajánlottak, de ez étrendkiegészítőként, szépségvitaminként is jelen van, szóval nem kifejezetten fogyókúrás bogyó. emellett búzafű, vagy ha az nincs itthon tisztító teát iszom minden nap valamilyet.

egy napi étkezés kb. így néz ki:

1. étkezés: gyümölcs

2. étkezés: sok zöldésges, sajtos, szendvics, hárommagos zsömlében, vajjal.

3. étkezés: ebéd a suliban. ( főzelékek, krumpli, levesek, tészta, rizs mindez minimális mennyiségben..)

4. étkezés: mindig más. vagy sok zöldséges szendvics, mint a 2. étkezésnél, vagy esetleg egy joghurt, vagy tojás kenyérrel(barna).

5. étkezés: 3-4 féle gyümölcsből álló bő gyümölcstál.

az utolsó étkezés 18.00-korr van, jóval lefekvés előtt.

emellett ha tanácsolnátok még nekem ételeket, stb amiket ehetnék azt megköszönném, ja és annyi hogy vegetáriánus vagyok szóval csak húst nem eszek, de halat, tojást igen.

van-e aki így fogyott le, ha igen mennyit és mennyi idő alatt, visszahízta-e, esetleg hasonlóan fogyott le akkor hogy? és szerintetek mit csináljak máshogy vagy jó ez így? a rövidnadrághordós időre szeretnék lefogyni kb. 8 kg-t.

2011. márc. 24. 18:13
 1/4 anonim ***** válasza:

1-2 étkezést cseréld fel, 2 étkezéshez mehet tojás is

4 étkezés egy gyümölcs, 1 pohár joghurt, szendvicset már ne

5 étkezés: gyümölcs is jó de ne mindennap vagy legalábbis túró és egy alma pl, vagy joghurt, kefír, zöldségek, tojás, tofu, zöldségfasírt sütőben sütve, mozzerella sajt

2011. márc. 24. 20:29
 2/4 anonim ***** válasza:
100%-ig egyetértek az 1. válaszolóval. vacsira lehetne még saláta: fejessalátát és idényzöldségeket összekeversz, vágsz bele mozzarellát és tojást, majd nyakonöntöd natúr joghurttal, amibe bazsalikomot, oreganot, borsot, majorannát tettél :)
2011. márc. 25. 17:36
 3/4 anonim ***** válasza:

Szia!Hát...nem tudom eldönteni,de valamennyire hasonlóan adtam le egy év alatt több,mint 23 kgt.Az én étrendem így nézett ki:

1.Reggeli:Vitalis műzli(szerintem érdemes ilyet kipróbálni.Nagyon finom és nem hízlal akkor sem annyira ha esetleg több,mint 40 grammot eszel meg belőle!Jah és ha több fajtájából válogatsz még változatosan is reggelizhetsz,kevés idő alatt.)

2.tízórai:egy darab alma és egy gyümölcsös joghurt

3.ebéd:főtt ételt,amit a menzán adnak,de semmi repeta vagy ilyesmi

4.uzsonna:újból valami kevesebb kalóriás gyömölcs

5.vacsora:két darab barna kenyeres pirítós,egyik kefírrel másik vajjal(rajta egy kis sajtal,ha úgy érzed aznap többet is mozogtál még annál amennyit szoktál egy db párizsit vagy valami hasnlót is lehet...)

Én eleinte ezzel és 30 perc kemény szobabiciglizéssel fogytam:)Ezek az adagok természetesen folyamatosan csökkentek...most én is 57 kg-ra lementem 175 cm vagyok,de még szeretnék két kilót ledobni és szenvedek vele:SSzerintem egyébként igyál legalább napi 3 liter vizet,hogy a szervezeted tudjon rendesen méregteleníteni.De ihatsz még méregtelenítő vagy csalán teát is estére.

2011. márc. 26. 21:20
 4/4 A kérdező kommentje:
szia köszi, szerintem az előbb válaszoltam a te kérdésedre! :) hasonlót írtál le benne.:)
2011. márc. 26. 21:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!