Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Muszáj 40 percesnek lennie az...

Muszáj 40 percesnek lennie az edzésnek?

Figyelt kérdés
Szóval, ha szeretnék eljárni naponta vagy minden 2. nap eljárnék futni, akkor 40 percnek el kell telnie, hogy beinduljon a zsírégetés? nem elég ha lefutok 2 km-t?
2012. jan. 27. 15:47
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha a 2 km-t 40 perc alatt teszed meg (ami valljuk be, elég lassú), akkor még esetleg jó. Esetleg hegyen fölfele fuss.
2012. jan. 27. 16:05
 2/9 csokissüti002976 ***** válasza:
Az nem futás lenne. :D 2 km-t 20 perc alatt lesétálok. :D
2012. jan. 27. 16:11
 3/9 A kérdező kommentje:
szóval, akkor azt mondjátok, hogy napi 2 km nem fogyaszt? :S
2012. jan. 27. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
2 km lépcsőzés az már igen!
2012. jan. 27. 16:25
 5/9 anonim ***** válasza:

A semminél biztosan több. Más kérdés, ha esetleg véletlenül Te is az a fajta vagy, aki alig tudja rávenni magát a mozgásra, aztán ha mégis sikerül, hirtelen utána nagyon megéhezik, és vissza is jön uyganaz a kalória, vagy még több.

Nem értem, hogy ha két naponta 2 km-t le tudnál futni, akkro heti kétszer legalább kétszer ennyit miért nem? (utóbbi persze csak a kezdet volna)

2012. jan. 27. 16:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem van akaraterőm a diétában, mert már lefogytam 25 kgt, csakhát futni nem igazán jártam el, max itthon tornáztam, de az már nem segít tovább fogyni. :S Jelenleg 51 kg vagyok a 163 cm magasságomhoz, ami jónak hangzik, de azért még maradt rajtam zsír, amit szeretnék eltüntetni. Szóval az edzésekben nem vagyok szakértő. Nem is tudom, hogy a futás jó lenne e, főleg ilyen hidegben :S De szerintem többet is tudnék futni mint 2 km, csak nem tudom, hogy mennyit kellene? Vagy a szobabiciklizés az jobb?
2012. jan. 27. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem, a szobabiciklivel nem fogsz nagyon fogyni. Szerintem még mindig nem értetted meg, hogy a hangsúly nem a távon van, hanem az időtartamon. (egyelőre) Ha fázol, menj be egy konditerembe.
2012. jan. 27. 16:42
 8/9 A kérdező kommentje:
rendben :DD köszi! akkor próbálom minél hosszabbra nyújtani a futást, de nem hiszem, hogy először azonnal sokáig bírni tudnám a futást, szóval akkor minden futásnál egy kicsit többet fogok, mint előzőleg. A köv. kérdés: így heti hányszor kellene elmennem futni?
2012. jan. 27. 16:48
 9/9 anonim ***** válasza:

A szobabicikli annyiból jobb,hogy azon elkezdhetsz intervallumos edzést végezni ( nehéz és fárasztó,ezért futással nem fog menni elsőre) ,ezt később csinálhatod futva is.

A napi 2 km kocogásnak,vagy alacsony intnezitásu tekerésnek nincs sok értelme.

2012. jan. 27. 17:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!