Muszáj 40 percesnek lennie az edzésnek?
Figyelt kérdés
Szóval, ha szeretnék eljárni naponta vagy minden 2. nap eljárnék futni, akkor 40 percnek el kell telnie, hogy beinduljon a zsírégetés? nem elég ha lefutok 2 km-t?2012. jan. 27. 15:47
1/9 anonim válasza:
Ha a 2 km-t 40 perc alatt teszed meg (ami valljuk be, elég lassú), akkor még esetleg jó. Esetleg hegyen fölfele fuss.
2/9 csokissüti002976 válasza:
Az nem futás lenne. :D 2 km-t 20 perc alatt lesétálok. :D
3/9 A kérdező kommentje:
szóval, akkor azt mondjátok, hogy napi 2 km nem fogyaszt? :S
2012. jan. 27. 16:22
5/9 anonim válasza:
A semminél biztosan több. Más kérdés, ha esetleg véletlenül Te is az a fajta vagy, aki alig tudja rávenni magát a mozgásra, aztán ha mégis sikerül, hirtelen utána nagyon megéhezik, és vissza is jön uyganaz a kalória, vagy még több.
Nem értem, hogy ha két naponta 2 km-t le tudnál futni, akkro heti kétszer legalább kétszer ennyit miért nem? (utóbbi persze csak a kezdet volna)
6/9 A kérdező kommentje:
Nem. Nekem van akaraterőm a diétában, mert már lefogytam 25 kgt, csakhát futni nem igazán jártam el, max itthon tornáztam, de az már nem segít tovább fogyni. :S Jelenleg 51 kg vagyok a 163 cm magasságomhoz, ami jónak hangzik, de azért még maradt rajtam zsír, amit szeretnék eltüntetni. Szóval az edzésekben nem vagyok szakértő. Nem is tudom, hogy a futás jó lenne e, főleg ilyen hidegben :S De szerintem többet is tudnék futni mint 2 km, csak nem tudom, hogy mennyit kellene? Vagy a szobabiciklizés az jobb?
2012. jan. 27. 16:35
7/9 anonim válasza:
Nem, a szobabiciklivel nem fogsz nagyon fogyni. Szerintem még mindig nem értetted meg, hogy a hangsúly nem a távon van, hanem az időtartamon. (egyelőre) Ha fázol, menj be egy konditerembe.
8/9 A kérdező kommentje:
rendben :DD köszi! akkor próbálom minél hosszabbra nyújtani a futást, de nem hiszem, hogy először azonnal sokáig bírni tudnám a futást, szóval akkor minden futásnál egy kicsit többet fogok, mint előzőleg. A köv. kérdés: így heti hányszor kellene elmennem futni?
2012. jan. 27. 16:48
9/9 anonim válasza:
A szobabicikli annyiból jobb,hogy azon elkezdhetsz intervallumos edzést végezni ( nehéz és fárasztó,ezért futással nem fog menni elsőre) ,ezt később csinálhatod futva is.
A napi 2 km kocogásnak,vagy alacsony intnezitásu tekerésnek nincs sok értelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!