Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez kardió edzésnek milyen?

Ez kardió edzésnek milyen?

Figyelt kérdés

Nyáron rengeteget bicikliztem apával, valamint nagyon gyakran lementem a kertünkbe jó pár kört futni. De most hogy itt a hideg, ez nehezebben megvalósítható.

Van itthon szobabiciklim, és taposógépem is. Bár a taposógépet jobban szeretem, úgy terveztem mind a kettőt használom majd. Szerintetek kardió edzésnek ez jó? Ha igen, mennyit csináljak belőle naponta?:)

Köszönöm:)

2011. dec. 14. 10:13
 1/1 Krisz85 ***** válasza:

Ha hatásos akarsz lenni:

pulzusmérő óra mellkaspánttal fel, pulzus mér: 100-130 között , reggel éhgyomrorra vagy este végezve 1 óra minden nap, felváltva fél óra bringa, majd átváltasz egyből a taposóra és azon is, heti 7 nap, a megadott pulzuson, pucol mint az állat, pláne ha a kajád is jó. sok sikert!

2011. dec. 14. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!