Hízókúrás reggeliket mondanátok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 25. 12:34
2/8 csiperkee válasza:
Jó nehéz kaják zsiros és aminek az egekben jár a kalória tartalma pl csirke comb és bandája:)
3/8 anonim válasza:
a csirkecombnak inkább a béka segge alatt van a kcal tartalma.gondolkozz már öregem. vagy google a barátod, ha nem megy.
4/8 anonim válasza:
Jól látom csirke comb?
Te aztán nagyon vágod a témát :D
5/8 A kérdező kommentje:
hát csirkecombot nem nagyon szoktam reggelire enni :(
2012. jan. 25. 17:04
6/8 csokissüti002976 válasza:
Szerintem azért ne eszetlenül, hanem egészségesen!
7/8 anonim válasza:
3 szendvics
Az első: bemelegítésként a lekvárba keverj cukrot, aztán kenj meg egy fehér kenyeret magas zsírtartalmú vajjal, és arra rá az extracukros lekvár
A második: vastag fehér kenyérre rengeteg méz
És a harmadik, a főfogás: vastag fehér kenyérre kenj 5 centi vastag nutellát, és arra pakolj banán szeleteket:D
jó hízást édesem<3
8/8 A kérdező kommentje:
ó hát ezek nagyon tömény dolgok :D
a nutella tetszik. amúgyis most ettem meg 3 nutellás kenyeret jó vastagon megkenve nutellával :D
köszi édesem <3 :DDD
2012. jan. 25. 18:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!