Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Már egyszer kérdeztem, de...

Már egyszer kérdeztem, de ujra kivancsi vagyok a velemenyetekre, ti láttok valtozast? Kép lent

Figyelt kérdés
[link]
2012. jan. 23. 22:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

A két szélső között látok különbséget.

Amúgy meg miért kérdezed meg még egyszer? Nem kapsz elég visszajelzést? Ez mire jó?

2012. jan. 24. 08:00
 12/16 A kérdező kommentje:

arra jo, hogy a korulottem lévok nem latnak semmi kulonbseget, és utoljara novemberbe kerdeztem mikor az elso ket kep volt, most hogy hozzatettem januari kepet is, így akartam tudni, hogy mi idegeneknek a velemenye..tehat ez az oka..

ami azt illeti nekem mar nincs gusztusom semmire ami lisztbol keszul, se pekárura se semmire..ezert hanyagolom, a barna rizsnek meg szerintem fura illata van, azert nemeszem :/..

ma voltam is futni, hat megerolteto volt de jol esett..este jon a cardio torna :)

2012. jan. 24. 11:56
 13/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyértelműen látszik. Gratula
2012. jan. 24. 15:56
 14/16 anonim válasza:
gratulálok! Kb. 170cm vagy? Azért kérdezem, mert kb. ilyennek látom magam, mint Te vagy. Én 99 kg-ról fogytam 86-ra, de semmit nem tettem érte. Még nem volt lelkierőm elkezdeni. Arra vigyázz, hogyha "elengeded a gyeplőt", duplán jön vissza. Tapasztalat!!!:(:( .....7 éve 68-ról 58-ra fogytam, aztán 3 év múlva már 85 voltam, majd a terhesség és 99 kg-ig jutottam. Pedig a családunk nem is hízékony. Csak én, stressz hatására. Még zabálni sem kell hozzá, mindössze egy kis nasi:(
2012. jan. 24. 17:36
 15/16 A kérdező kommentje:
jaj sajnos es csak 160cm vagyok, ha magasabb lennék talan jobban néznék mar ki ennyi kiloval is..nincs milyen gyeplot elengedni, mert nem tartok szigoru dietat, csak liszteset nem eszek meg cukrosat, persze pizza kivetel, azt hetente eszek, és olyanokat is h rakott krumpli, barmi johet nekem.. :D csak lehessen hozza enni salatat, mert sali manias vagyok, plane rukkolat szeretem..
2012. jan. 24. 23:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
Jól nézel ki. :)
2012. jan. 26. 08:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!