2 hét alatt elérhetek valamilyen változást?
Nem vagyok nagyon kövér, csak 5 kg-t akarok leadni, de ez kínszenvedés, mert nem akar rólam eltűnni a felesleg. Már sokszor belekezdtem a diétába, de valahogy sosem ment le ez az 5kg.
Most 2 hét alatt szeretnék leadni legalább 3kg-t. Szerintetel sikerülhet?
ha alapból keveset kell leadni, akkor nem. de ne a kilókat nézd, a centik sokkal inkább számítanak.
nézd meg az ő eredményeit: alacsony súlyból simán le tudott adni egy jó étrenddel és edzéstervvel: [link]
de ez nem két hétig jókislány vagyok, aztán örök életre garantált a jó alak, azt azért tudd.
időhöz csak akkor van értelme kötni, ha profi étrendet össze tudsz állítani, vagy állíttatni. na most.. a kérdésből ítélve, ez ugye nem valószínű. akkor most hogy lelkesítsünk?
miért nem eszel inkább egészségesen, kicsit kevesebbet, többet edzenél, és lenne eredménye, ha nem is 2 hét alatt 3 kiló :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!