Masszíroztátok a babátok? Ha igen, milyen módszerrel, milyen gyakran? Tapasztaltatok valamilyen változást a babán utánna?
Szia!
Én minden este fürdés után negyed órát masszírozom az egész testét és elég kötöttek voltak az izmai de amióta ezt csinálom nagyon szépen javult.4 hónapos múlt de már forog mind a két oldalra és napról napra új dolgokkal lep meg.Szerintem nagyon hasznos és nyugtató.
szia,
6hetes kora óta hetente jön hozzánk babamasszőr,meg esténként én is átmozgatom.
gyorsabban és szépen fejlődik. na meg persze szereti a kényeztetést :) Most 7hónapos és már kapaszkodik állásba
Masszíroztam 2 hetes korától kezdve. Nagyjából fél éves koráig tűrte, aztán ráunt, folyton elgurult előlem.
Én két helyről tanultam: a védőnőtől kaptam egy klassz kis kiadványt erről, és van egy masszőr csaj, aki babamasszázst is tanult, ő adott néhány praktikus tanácsot.
Utolsó vagyok.
Mármint milyen változásra gondolsz?
2 hónaposan már kinyomta magát, de csak 4 hónaposan fordult hátról hasra.
Kicsit enyhített a hasfájásán.
Szia!
Kb 4 hetes korától masszíroztam fürdés előtt 15-20 percig!Egyrészt hasfájásra is nagyon jó volt másrészt nagyon szerette a simogatást,tornáztatást!Tök meztelenre levetkőztettem,tettem alá egy gumilepedőt rá egy tetrapelenkát és az sem volt baj ha pisilt közbe!Ezt a bőrkontaktust nagyon szerette de én is kb 5-6 hónapos koráig tudtam csinálni mert utánna már forgott,izgett-mozgott úgy vettem észre,hogy már annyira nem érdekli!Én a youtoubon beütöttem,hogy babamasszázs és onnan lestem el egy pár fogást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!