Mennyit foggyak? 16éves fiú vagyok,174cm/64kg
1éve edzek és 86kg-ról jöttem le 64-re,de megállt a mérleg itt és én még mindig kövérnek érzem magam.Ilyenkor mi a teendő?Izmokat is akarok teheát valami olyasmi diéta és mozgás forma kéne amivel fogyok és szép izmokat növesszek.
Tehát nem vagyok már kezdő,de újjitani akarok azétrendemen és a mozgáson.
Köszi a válaszokat előre.
Hova akarsz már fogyni??
Ez még lánynak is jó súly lenne, egy fiúnak meg pláne! Ne butáskodj már, eleve, ha izmot építesz, akkor nő a súlyod, és nem csökken, tehát ellentétes dolgokat akarsz.
alapvető ismeretek: 1-es.
sosem fogsz fogyni és szép izmokat növeszteni egyszerre.
"azért érzed magad kövérnek mert sokáig az voltál és most valahogy nehéz elfogadnod hogy már nem vagy az, ez egyfajta beidegződés, meg kell látnod hogy nem vagy kövér."
Sajnos igaz.
Én ugyan csak 15 kg-ot fogytam, de szinte nem is látom magamon a változást (pedig van, a ruhatáramat 3x kellett méretváltozás miatt lecserélnem). Ezzel nagyon sokan vagyunk így:-S De neked már tényleg nem kell fogynod (én 9 cm-rel alacsonyabb vagyok ugyanezzel a súllyal, és nő.)
A harmadik válaszolónak üzenem:Először csak apránként kezdtem,kevés mozgás,és kicsivel kevesebbet ettem.Minden héten kivontam valami káros kaját és valami egésséges ételt tettem be a helyére.Egyre egésségesebben ettem és egyre többet mozogtam(pl.futottam,otthon edzettem,súlyzóztam,ugrálóköteleztem,önvédelemre jártam)
Egyépkét én is megkérdezhetem a te adataidat is?
Köszi az infót:) Én is ugyanígy teszek, mondjuk nem apránként váltottam egészséges kajára hanem igyekeztem teljesen. Igaz elég nehéz kiszűrni hogy melyik kaja egészségtelen, úgyhogy ez problémát okoz, de zsírt és olajat egyáltalán nem fogyasztok szerencsére és a fehér kenyeret, cukrokat édességeket messzire elkerülöm, csak nagyon ritkán eszem csokit. A mozgással vannak problémák, mindig elfelejtek kimenni futni, súlyzóm sajnos nincs itthon, rendeltem ugyan egy hasizom erősítő gépet (abswing) remélem valamelyest beválik, meg azért nyomok fekvőt és felülést is ahogy tudok, igaz az sokat nem segít, de küzdök a fogyásért.
Persze, 19 éves vagyok kb 178 cm magas, és 92 kg. Úgyhogy kb egy 10est szeretnék leadni, vagy ha lehet többet is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!