Én 13 éves vok de nagyon el vagyok hízva! Hogyan foggyak le viszonylag gyorsan?
már bocs, de a 13 éves csajokat nem a belső meg a férfiasság stb. fogja érdekelni, csak az, hogy a srác legyen "cukcsi" meg helyes meg vékony, mert azzal tudnak menőzni a barinők előtt... majd 17-18 fele rájönnek, hogy nem elég a boldog élethez cukipasikkal csücsöríteni a fészbukon és ezzel 80 lájkot bezsebelni, de ez a kérdezőt egy darabig még nem érinti :D
kérdező: kerüld az édességeket, a cukros üdítőket, a túl zsíros kajákat, és egyél rendesen. úgy értem napi 3x normális kaját (pl. amit anyud főz), és ne edd degeszre magad. kezdj el valamit sportolni, pl. futni vagy úszni/labdajátékot.
és tegyük hozzá, hogy a köv. 2-3 évben 20-30 centit biztosan nőni fogsz, hízni viszont nem sokat, vagyis a mostani tömeged tök jól el fog oszlani rajtad a 170-180 centihez :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!