Ez így jó lesz a délelőtt folyamán? (HÍZNI szeretnék! )
már meg is van +5kg-om szóval valamit mégis jól csinálok :D
és az is nagy szerencse nálam hogy nem vagyok hajlamos hájasságra :D
Reggeli 9-kor: pár korty kávé ez nem tudom hány kcal de nem is lényeges... 5-6 db csokis parány...ez a csokis nápolyi kívül belül
Tízórai 10kor: tervezek 1 nagy szelet kenyeret,vajjal trapista sajttal,pritamin paprikával...ez szerintem olyan 300 kcal...ja és iszok hozzá egy teát
jó lesz így délelőtt??
1. ha hús és zöldség mentes kúrán vagy, akkor igen.
egyébként nem mert nem eszel állatot, se zöldséget, plusz amiket írtál (parány, kenyér -ha fehér- sajt) mind erősen megemeli a vércukor/inzulin szintedet. ezen kívül minden oké.
jaa, nem. azt írtad nem vagy hajlamos hájasságra. akkor magyarázd meg, mi rajtad az a + 5 kg?
dede,szoktam enni sonkát is a szendvicsben csak most nem kívánom a csokis parányt meg csak úgy megkívántam a kávé mellé.... fehér kenyér igen... és eszek paprikát is
úgy értettem a hájasságot,hogy nem úgy hízok hogy plötty hanem arányosan,mozgok is azért...
tényleg, írtad a paprikát.
hát jó. akkor ennyi vonatkozik, fehér lisztes holmikat, cukrokat kerüljük..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!