Ha délelőtt csak nyers gyümölcsöt és zöldséget eszem akkor ez fogyaszt?
Figyelt kérdés
Egészséges? Lehet ettől hosszútávon fogyni? (ha hónapokig csinálom életmódszerűen). Tapasztalatok?2011. dec. 16. 23:07
1/6 anonim válasza:
Nem egészséges, nagyon rossz ötlet.A legjobb módszere a fogyásnak az életmódváltás+az edzés.A délelőtt folyamán épphogy szénhidrátot kell enni, pl. zabpelyhet natúr johurttal/túróval, és az mellé még lehet enni gyümölcsöt vagy zöldséget.Fontos a megfelelő fehérjebevitel is, egyél sok csirke-vagy pulykamellet, halat, túrót, tojásfehérjét.Zöldséget meg bármikor ehetsz, gyümölcsöt pedig inkább délelőtt fogyassz.Én nagyon nem bírnám ki, hogy délelőtt csak gyümölcsöt meg zöldséget egyek, meg rosszat is tennék magamnak..
2/6 anonim válasza:
Nem. Délelőtt jól kiéhezteted magad, ezért délután alig várod hogy feltépd a hűtőajtót és jól bezabálj estére...
3/6 anonim válasza:
csak úgy mellékesen üzenem az első válaszadónak, hogy a gyümölcs=gyümölcscukor(+rost)=>szénhidrát.
kérdezőnek: én is így csinálom, csak annyi, hogy olyan napokon, amikor külön elmegyek sportolni, akkor bevágok a gyümi mellé még egy natúr joghurtot vagy egy kefít is.
4/6 anonim válasza:
Én csináltam egy darabig, de dél felé már olyan éhes voltam hogy dupla annyi ebédet kellett ennem... nem működött.
5/6 anonim válasza:
nem. ha valakinek kitépem a zsirját, az "fogyaszt".
az, hogy úgy eszel mint valami kérődző (no hús) az nem fogyaszt, az identitás zavar.
6/6 anonim válasza:
Semmiképpen sem..
"Délelőtt kell enni és délután kell koplalni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!