Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék még? Valami...

Hogyan fogyhatnék még? Valami linket tudnátok adni, amin fitnesz van?

Figyelt kérdés
Itthon mindenki meg akar nyúzni idézőjelesen, mert szerintük már így is túl sovány vagyok. 156 cm és 53 kg. Én még 3 kg-tól meg akarok szabadulni. 66 kg voltam, mikor elkezdtem a középiskolát, most végzős vagyok. Nem koplaltam, semmi, ugyanúgy ettem, ahogy mások meg sportoltam és sikerült. (: Többen is észrevették már, hogy mennyit fogytam. De még szeretnék és utána el szeretném kezdeni megerősíteni azt, amit lefogytam. Mármint az izmaimat. Erre kéne valami jó módszer, meg a hasamat szeretném formázni. Tesitanárom azt mondta, erre jó a hulahopp karika de az 5000 Ft, és nem is tudok hulahopp karikázni. Szóval segítsetek, kérlek. Thanks előre is.
2012. jan. 20. 17:45
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem már többet ne fogy.
2012. jan. 20. 18:04
 2/5 anonim ***** válasza:
2012. jan. 20. 18:08
 3/5 anonim válasza:
jó lenne tudni mit eszel, az nagyban befolyásolja az alakod is. viszont egyszerre nem tudsz fogyni és izmosodni. Egyél kicsit több szénhidrátot, ha izmosodni akarsz, kevesebbet, ha fogyni...
2012. jan. 20. 18:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Én mindent megeszek, amit elém tesznek, kivéve a gombát. Írtam, hogy én úgy fogytam, hogy normálisan ettem, nem koplaltam, csak sportoltam mellé és ott volt bennem, hogy le akarok fogyni. Most is ugyanúgy mindent eszek, amit szoktam, igaz mértékkel és nem szándékszom zöldségeken élni... 18/N egyébként.
2012. jan. 20. 19:47
 5/5 anonim válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=PD6n9YRhzUc

Ezen a videón jó gyakorlatok vannak és az a legjobb,hogy a videón látod hogy mit kell csinálni :)

2014. máj. 6. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!