Ha fogyózom először a mellemből megy le?
Figyelt kérdés
És a hasam mikor kezd lemenni? és mikor áll le a mellemből való fogyás?2012. jan. 19. 20:03
1/8 anonim válasza:
Ha egy nő fogyózik akkor mindig a melléből fogy le leginkább.
2/8 anonim válasza:
Egyenletesen fogsz fogyni mindenhonnan. Tehát ahol a legtöbb a zsír onnan megy le legutoljára.
3/8 anonim válasza:
Legelőször az alkarról ilyesmi helyekről megy le. A hasról megy le legutoljára.
4/8 anonim válasza:
12perc alatt 3féle választ kapott :D
a másodiknak higgy mert az én vagyok
Nem láttam még nagy hasú kis mellű nőt se karcsú nőt hájas karokkal. Egyenletesen fogyunk mindenhonnan. A hízás az ami genetikailag eltér. Az is genetika hogy kinek mekkora melle van soványan. Sok ember hasra és/vagy fenékre, combra hízik legjobban és onnan is fog nekik legutoljára lemenni.
5/8 A kérdező kommentje:
azért én láttam már kövér kismellű nőket... na mindegy azért nem mondanám magam kövérnek, se kis mellűnek, csak a hasamból egy kicsit fogyni akarok és a mellemből nem, na de ez lehetetlen de azért köszi a válaszokat !
2012. jan. 19. 20:55
6/8 anonim válasza:
Nem, mivel a mell leginkább kötőszövetből és tejmirigyből áll, a zsírszövet ott jóval kevesebb, ezért is van rengeteg kismellű, kimondottan kövér nő. Viszont vannak olyan alkatú nők, akiknek a felsőtestük kimondottan vékony, hasuk lapos, derekuk karcsú, karjuk mint az etiópoké, alul viszont vaskosak, nagy fenékkel, rövid és husi combokkal. Na, az ilyen nőknél valóban esélyes, hogy a kúra során a mellük még kisebb lesz.
7/8 anonim válasza:
Karcsú nő is van hájas karokkal, pl. Kiss Ramóna (Barátok Köztből a Zsófi): kimondottan lapos a hasa, gyönyörű a derékvonala, de a karjain lötyög a háj és vastagok, bármilyen ruhát is adnak rá.
8/8 A kérdező kommentje:
nekem nagy a mellem és nem vagyok kövér, de azért van egy kis felesleg a hasamon ami nem is baj de még is szebb lenne ha nem lenne.És a mellemből nem akarok túl sokat fogyni csak a hasamból.
2012. jan. 21. 13:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!