Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ehetek este 6 után gyümölcsöt,...

Ehetek este 6 után gyümölcsöt, zöldséget? Vagy egyáltalán semmit.

Figyelt kérdés
2012. jan. 19. 18:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Továbbra sem csinál zsírt fehérjéből a szervezetünk. Bár acél jól rávilágított hogy elhízáskor közvetetten el lehet oda jutni. Én úgy tudom diéta alatt viszont ilyesmi nem fordul elő mert ahhoz az kell hogy glükóz többlet legyen az meg azért furcsa lenne ha 2-300g fehérjével ide jutnánk miközben a szervezetnek aminosavakra és glükózra is szüksége van.

Tehát a fehérjéből se zsír nem lesz se diéta közben glükóz többlet és abból zsír. De ha nagyon a megfogalmazásba akartok belekötni abba bele lehet, csak akkor megint magatok ellen beszéltek ,feltéve hogy nem akarjátok eltiltani a kérdezőt az este6 utáni fehérjebeviteltől, amit azért remélek.

2012. jan. 20. 08:28
 12/12 Krisz85 ***** válasza:
azt mondom erre, hogy szerintem még ha szintetizál a szervezetünk, amivel nem vitatkozom, az aminósavak anabolikus és anti-katabolikus hatása a mérvadó diétázban, a többit úgyis elvégzi az eszenciális zsír stb, de ha már valamit fogyaszt akkor este 6 után már szénhidrátot ne nagyon (kivéve ha est 7 kor van egy intenzív súlyzós edzés persze :-)
2012. jan. 20. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!