Hogyan fogyhatnék pénz nélkül?
Szülés után vagyok 3 hónappal,és kb 15 kg ot kellene leadnom. Olvastam már nagyonsok diétáról,receptekről,de nekem az a gondom velük,hogy anyagilag nem engedhetem meg magamnek ,hogy csak mellfilét egyek,hogy gyümölcsnapot tarsak,hisz 3 gyerekem van és ők nem ehetnek egész nap gyümölcsöt. Két választás van. Vagy megveszem a rendes ebédnek valót,vagy gyümölcsöt. 1000 ft.ból hogy vegyek mind 2.t? A férjem kőmüves ő elvárja a laktatós kajákat,de akkor magamra már nincs mit költeni.
A mozgásról meg annyit tudok,írni,hogy 3 gyerek mellett nem sok időm van.Amikor az egyik elalszik akkor a másik kel fel. Örülök ha az ebédet meg birom tőlük csinálni.
Tud valaki olyan receptet adni ami megoldható anyagilag?
A répát le lehet reszelni, pár csepp citromlével nagyon finom és jól telít. A gyerekek is megszeretik. Legalább szép lesz a bőrötök.
Nem gondoltál még rá, hogy ikerbabakocsit vegyél? A picinek s a kétévesnek.
Én úgy látom, mintha neked nem is a fogyás lenne a legnagyobb gond, hanem hogy megesz a három gyerek a háztartás, a spórolás..nem marad energiád már nagyon szépnek lenni...de ez jobb lesz, hidd el! Kitartás!
És lazíts egy kicsit próbálj örülni a gyerekeknek! Könnyebb lesz fogyózni is, ha nem leszel úgy bestresszelve.
A hullahppp karikázás nekem és a barátnőmnek nagyon bevált derékra.
A zöldségek nagyon jól telítenek, csak nem azonnal érzed.egyél egy kicsit, majd várj 20 percet! Aztán talán nem is leszel éhes, vagy csak pár falat kaját ebédelsz hozzá.
Ha a férjed menüjét eszed úgy nem fogsz fogyni. Hagyj ki belőle! Érddemes. És ha kevesebbet eszem, igenis fogyok. Ez tapasztalat, nem hit kérdése. Hamarosan összébb szűkül a gyomrod, nem leszel éhes annyira. Kicsikéket egyél, inkább gyakrabban. És ne haragudj, hogy találgatok, csak nem te voltál. aki utólag tette az erőspaprikát a rántottára?
Miért ne lenne jó?Pont azért kérek segítséget,mert " k " betüs dolgot nem ehetek a szoptatás miatt,ki mozdulni nem birok a nagyobbik fiam miatt.A férjem meg biztos kiakadna ha zöldségtálat adnék elébe.A pénzről meg nem is beszélve,mindig abból van a vita,hogy mit vettél,és mit nem.
Te 3 gyerek mellett napi 4 órás alvás után még este 11 kor ki mennél futni? Örülök ,ha le tehetem a fejem.
Biztos nincs még gyereked,nem tudod miről beszélek.
Az evésből fogok visszább,és amennyit birod tornázni fogok.
Szia!
Olvasom, hogyvan két éves gyerkőcöd is. Na őt nyugodtan be lehet vonni pár perc erejéiga tornába. Pl. te hanyatt fekszel felhúzod a térdeidet, és ráül a lábfejedre és emelgeted,fogod a kezét, ezt nagyon fogja élvezni, ezt minden gyerek imádja, jó kis játék neked meg erősödik a lábad,hasizmod, ha kibír háromszor 15-öt az már nagyon jó, aztán fogd meg a hóna alatt a és emelgesd ,mintha repülőset játszanátok, az is olyan mintha súlyzóznál. SZerezz be valajonnan egy nagy labdát, amin a gyerekek is szoktak ugrálni, a kicsnek meg vagyél ugyanolyat csak kicsiben ,anyát úgyis utánozni fogja. Pilates tornának nézz utána a neten. Ahhoz nagyon jó a nagy labda, a picurral együtt csinálhatjátok, ha már fél órát eltötltötk így együtt amíg a legkisebb alszik az jó. Meg nézz utána van nagyon sok baba-mama torna is fent. Együtt a gyerekekkel. Meg lehet ezt oldani valahogyan. A Pilates torna meg amúgy is nagyon kímélő és hatásos. Vagy "jóga" az még egy kicsit le is nyugtatba, mert eléggé feszültnek tűnsz sajnos. Kellene egy másik anyuka ,akivel kisegítitek egymást, vagy a nagymama heteente 2-3 szor 1-2 órára tudna vigyázni a gyerekekre neked is könnyebb lenne. Ha ki tudnál szorítani mondjuk a háztartásból 3-4 ft-ot, elmehetnél hetente 2-3-szor egy órára edzőterembe, ott személyre szabottan adnának neked edzés tervet, vagy csoportos tornán vennél részt, hidd el sokkal jobban éreznéd magad, egy kicsit szabadabban, emberek közt, újra nőnek. Met egy kondi bérlet nem több 3-4 ft-mál és ők nagyon szívesen segítenek. A csoportos tornák meg jók ,mert új embereket ismersz meg új energiára kapsz, mintha kicserélnének. Beszéld ezt meg egy barátnőddel, akiben megbízol, vagy nagymamával/ nagymamákkal, valahogy oldd meg!Ez lenne a legjobb. Egy kis kikapcsolódás, kizökkennél a mindennapok mókuskerekéből, mert sokszor tényleg végeláthatatlan ez az egész, begolyózik az ember, kell egy kis szabadidő mindenkinek!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!