Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék pénz nélkül?

Hogyan fogyhatnék pénz nélkül?

Figyelt kérdés

Szülés után vagyok 3 hónappal,és kb 15 kg ot kellene leadnom. Olvastam már nagyonsok diétáról,receptekről,de nekem az a gondom velük,hogy anyagilag nem engedhetem meg magamnek ,hogy csak mellfilét egyek,hogy gyümölcsnapot tarsak,hisz 3 gyerekem van és ők nem ehetnek egész nap gyümölcsöt. Két választás van. Vagy megveszem a rendes ebédnek valót,vagy gyümölcsöt. 1000 ft.ból hogy vegyek mind 2.t? A férjem kőmüves ő elvárja a laktatós kajákat,de akkor magamra már nincs mit költeni.

A mozgásról meg annyit tudok,írni,hogy 3 gyerek mellett nem sok időm van.Amikor az egyik elalszik akkor a másik kel fel. Örülök ha az ebédet meg birom tőlük csinálni.

Tud valaki olyan receptet adni ami megoldható anyagilag?

2009. máj. 27. 09:00
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
97%

A lehető legjobb diéta, ha ugyanúgy eszel mint eddig, de mindenből kevesebbet.

A fogyás egyszerű matematika, kevesebb energiát kell magadhoz venned, mint amennyit elhasználsz. Igy a szükséges fennmaradó energiát a szervezet zsírbontásból szerzi meg.

Minden evés előtt gondold meg, hogy mennyit vennél (teli tányér leves, szelet hús, krumpli) és a felét tedd vissza a tálba.

Ennél olcsóbb és hatásosabb diéta nincs.

2009. máj. 27. 09:12
 2/27 anonim ***** válasza:
64%

Igen

Ásványvíz és alma .Mindkettő korlátlanul fogyasztható.Mozgás,sport nem szükséges.Nagyon olcsó diéta,nem vág földhöz anyagilag .Addig csinálhatod amíg a kitűzött súlyod el nem éred.Barátném mindig ezzel a módszerrel rántja le magáról a kilókat,amikor fogyózik .Holt biztos fogyás : ásványvíz + alma.

2009. máj. 27. 09:15
 3/27 anonim ***** válasza:
44%

Egyetértek az előzőkkel, és az ideje is fontos. Este 6 után már ne nagyon egyél, inkább igyál vizet. A férjed meg szégyellje magát, hogy ezt így elvárja, inkább lássa be, hogy nem lehet mindennap terülj asztalkám! Esetleg csinálj többször főzeléket, az olcsó is, és zöldség is van benne, viszont a mozgás szerintem nagyon is fontos.

Én is itthon tornázok, közben nézem a tévét, és esténként (ha nem vagyok lusta) lemegyek egy félreeső utcába futni. Este csak otthon van az apuka, addig felügyelje ő a gyerekeket (akár este 11kor is, de érdemes). A tornához tényleg nem kell más, mint egy szőnyeg, vagy egy párszáz forintos polifoam matrac, amit leteríthestz

2009. máj. 27. 09:21
 4/27 anonim ***** válasza:
77%

SZia!

Mielőtt válaszolnék, az előttem írónak írnék,mert nem bírom ki. Mi az hogy szégyelje magát a párja???? Na ná, hogy kell neki a laktató étel, hiszen egy kőművesnek nem egy leányálom a munkája, főleg ilyenkor nyáron a melegben. Egy férfi különben is akkor érzi jól magát, ha tele a hasa. NEkik ez az egyik dolog, amivel úgy érzik, hogy igazán törődve van velük :) . De ezzel nincs semmi baj. Egy kőműves nem tud 2 almával meg műzlivel 10-12 órákat dolgozni.

Én amúgy nő vagyok, én is azt tudom javasolni, hogy egyél nyugodtan majdnem mindenből , azért ilyen oldalast, meg kolbászt, disznót annyira ne. DE ehetsz nyugodtan ,csak mindenből kevesebbet. Sokszor keveset inkább,mint hogy egyszer jól bekajálsz. Ehetsz nyugodtan 6 után is ez egy nagy butaság, a lényeg, ha mondjuk 10 óra fele fekszel le, akkor az előtt egy órával ne egyél. Ha jól látom akkor neked van babakocsis babád, akkor vele menjetek le sétálni legalább napi egy órát sétálj vele,de ne lassú kellemes tempóban hanem válassz olyan utat, járdát, ami jó minőségű és egy kicsit erőltetett tempóban sétáld le azt az egy órát, ez nagyon hatásos. És a kicsinek is jó. Este fele amikor már hűl a levegő. Ezzel, meg a csökkentett ennivalóval nagyon sikeres lehetsz. Küldök egy linket is.

[link]

2009. máj. 27. 09:36
 5/27 anonim ***** válasza:
77%

Répa, káposzta, cékla.Ezek a legolcsóbbak. Másodosztályú alma ugyan olyan jó.

Ne egyél annyit, fogysz és spórolsz is. Én szedtem bodzavirágot, azt iszom teának, üresen. Ettől nem fogok hízni, az biztos! Én is így vagyok, hazajön az ember, jóllakik, én meg vele eszem és hízom. Most már odaülök hozzá a kis teámmal, magamnak nem terítek(mert beszélgetni meg szeretnénk)

ha káposztás tésztát főzöl, te csak pár kocka nyers káposztát rágcsálj. Azt agyerekek is nagyon szeretik. És sok benne a itamin. Mondd hogy nyuszik vagytok. A barát kisfiú, aki otthon nem ette meg a narancsot meg a csokit, nálunk legelte a káposztát.

ha csirke van, vedd el a hátát!

Ha mákostészta, kistányérra szedj!

Az a 200 kilós ember, hogy is hívták? Énekel. Ő úgy fogyott le egy év alatt 100-ra, hogy mindig csak fél, vagy harmad tányérral evett.

Ha éhes vagy, igyál vizet! Megfelel a csapvíz.

Ha még éhesebb, akkor egy répát, egy főtt tojást, vagy hamlettet. Az azért nem olyan drága. Egyszer nem veszel öblítőt, s helyette.

2009. máj. 27. 09:37
 6/27 anonim ***** válasza:
87%

Én úgy szoktam qanno ügyeket intézni, hogy fogom az összes gyereket, babakocsit, s nyakunkba vettük a várost. Persze késve indultunk, rajtam már akkorra folyt a víz. Aztán erőltetetett tempóban, mint az őröltek, nyargaltunk időre, aztán meg haza mert már el voltunk késve. de 2-3 km alatt el se indulhattunk. S vissza.Hát ennél nincs jobb sport. De mikor családi nap volt a ligetben , minden kategóriában nyertünk, a mérlegszorítástól a sprintig, ovis lány kategóriától a családanyáig mindben kategóriában minden számot nyertünk!! :) egy reklámszatyor nyereménnyel jöttünk haza! Pedig ki nem állhatom a sportot amúgy ..:)

Nézd a zöldségesnél, ami 300 Ft alatt van/kg, azokból jól vásásrolj be, s otthon majd kitalálod, mit lehet főzni belőle. Szedd magad eper Eperlandben 350 ft/kg, s a gyerek jól is lakik addig, ha magaddal viszed. És megvolt a családi kirándulás is.

2009. máj. 27. 09:45
 7/27 anonim ***** válasza:
84%
Én se bírom ki az előttünk írónak: Ha egy férfi 5 embert eltart esőben szélben tűző napon, egész nap dolgozik, hadd egyen már egy nap egyszer egy rendes kaját!
2009. máj. 27. 09:47
 8/27 anonim ***** válasza:
83%
Vegyél mindenből 20%-kal kevesebbet mint szoktál, ami hízlal. Kenyérből, húsból, vajból! S te ne nagyon szedj ezekből, hogy jusson a családnak, Csak egy kis szaftját, egy negyed szelet kenyeret, csak kóstolót a tésztából! Ha nincs otthon akkora adag kaja , jobban spórolsz az evéssel is.
2009. máj. 27. 09:50
 9/27 anonim válasza:
74%
Sokan azt hiszik, hogyha kevesebbet esznek, akkor fogyni fognak. Ez részben igaz is, de a szervezetet megviseli. A legjobb, ha kicsivel kevesebbet eszel, es tobbet mozogsz. Egy hetig napi fel orat setalj. Kopvetkezo heten mar belekocokhatsz egy kicsit, majd ha jobban megy, felvalthatod heti 3 kocogas+seta mikor elfaradtal. Hidd el, ez a leghatasosabb. A szervezet nagy igenybevetelnel cukrot eget, de ha lassan kocogsz, vagy setalsz huzomosabb ideig, akkor mivel van ideje, ezert a zsirtartalekokhoz nyul, amibol nagy energiat tud nyerni. Az evesnel en meg csak annyit szoktam mondni, hogy azt mar ne edd meg, amit mar a szemed kivan.
2009. máj. 27. 10:19
 10/27 A kérdező kommentje:
Babakocsizást sajna nem birom be vállalni,mert ma 2 éves is itthon van egész nap ,és ő nem bir gyalogolni,ha a kismotorral jön velünk akkor meg előre megy,elhagy,én meg szaladhatok utánna el ne üsse az autó. Már próbáltuk.Csak ugy szokott ez menni,ha jön velem valaki segítség aki a nagyobbik után tud szaladni.Aki a mama szokott lenni,de ő sem ér rá mindig.
2009. máj. 27. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!