Hogyan fogyhatnék pénz nélkül?
Szülés után vagyok 3 hónappal,és kb 15 kg ot kellene leadnom. Olvastam már nagyonsok diétáról,receptekről,de nekem az a gondom velük,hogy anyagilag nem engedhetem meg magamnek ,hogy csak mellfilét egyek,hogy gyümölcsnapot tarsak,hisz 3 gyerekem van és ők nem ehetnek egész nap gyümölcsöt. Két választás van. Vagy megveszem a rendes ebédnek valót,vagy gyümölcsöt. 1000 ft.ból hogy vegyek mind 2.t? A férjem kőmüves ő elvárja a laktatós kajákat,de akkor magamra már nincs mit költeni.
A mozgásról meg annyit tudok,írni,hogy 3 gyerek mellett nem sok időm van.Amikor az egyik elalszik akkor a másik kel fel. Örülök ha az ebédet meg birom tőlük csinálni.
Tud valaki olyan receptet adni ami megoldható anyagilag?
Káposztát nem ehetek,mert még van egy kis tejem és a 3 hós kislányomnak nem akarok hasfájást okozni. A férjemnél szóba sem jöhet a főzelék,mindet utálja.A répa az jó ugy is ha megfőzöm,mert sajna nem birom elrágni nyersen. 2 gyerek kelt engem éjszaka ,még a nagyobbik sem alussza át az éjszakákat.Emiatt örülök ha este 11 kor ágyba birok bujni és max 4 órát aludni. Nem igazán volna még energiám este 11 után még futni.
Tudtok valami tornáról linket adni,ahol letölthetném, azt még megpróbálnám amikor futja az időmből.
Elég nagy hasam maradt,derékra,csípőre híztam sokat és a nagyobbik fiam is azt mondja,hogy anya kövér vagy. Muszály valamit tennem,nem beszélve arról ,hogy a ruháim sem jönnek rám.
itt van rengeteg letölthető dvd, de szerintem, előbb kaját csökkentsd le, utána edzzél...
A dvd is legalább 45-60 percesek, arra nem tudom van-e időd, max részletekben ha épp alszanak vagy valami.
Ha nem tudsz az étrenden változtatni, akkor egyél belőle kevesebbet.
Ha egy két napig nem eszel, utána összeszűkül a gyomrod és nem is kivánsz enni..csak uténa ne csábulj el.
Házimunka közben pedig nyujtózz...ha pakolod a mosogépet, akkor állj fel minden adag után derékból, mosogatás közben emelgesd a lábad vagy tv nézés közben.
Gyerekjátkot ha szeded össze, akkor szintán lehajolhatsz érte...minden darab után, terpsezben...ne pedig gugolva vagy térden...
Biztos kreativ vagy és ki tudsz találni ilyeneket.
Póbáltam már az ugrálókötelet,de 2 nap után ugy be dagadtak a bokáim,hogy alig birtam lábra állni.
Régen gyerekek előtt 50 kg voltam most meg 3 után 72.
Köszönöm a válaszokat,igyekszem,és próbálkozom.
tornával, ha ananász eszel és almaecettel leöntött salátát eszel, mert ezek zsír égetőek,
joghurtokat fogyassz, rizst, párolt zöldséget, gyümölcsöket, müzlit, került a gyors büfés kajákat, a kifőtt tésztát, a kenyeret, a süteményeket, a zsíros húsokat, ne füszerezd agyon az ételeket.
egyél vízhajtót, pl dinnye kávé, sör. de csak keveset :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!