Van itt olyan, aki gyorsan és viszonylag sokat fogyott?
Bécsi diéta, egy hétig csináltam 5kg-ot fogytam, gondolom ha 2 hétig csináltam volna 9kg lement volna, azóta mondjuk visszahíztam, tavaly nyár végén csináltam.
De nem ez a megfelelő fogyókúra még mielőtt sokan letámadnak engem is amiért ezt ajánlottam!
22/F 185cm 103kg
Nos. 2x megcsináltam, most csinálom harmadszor. :)
Tudom, hülye vagyok, de nem érdekel.
1. 3 hónap 17 kg (heti 5x torna, reggeli - ebéd szokásos, csak kevesebb, vacsora nincs)
2. Lindaxa (első hónap 6 kg, összesen 18 kg) betiltották :(
3. Reggeli - ebéd szokásos csak kevesebb, vacsora nincsen. Tornázni pedig nem tudok, mert a 2. után súlyos ritmuszavarom lett és azóta kezelés alatt állok. :(
Én nem buzdítalak, szimplán leírom, hogy hogyan fogytam 16 kg-ot...
76kg voltam a magasságom 170 cm.
du 4 óra után sosem eszem, egy idő után nem is igényeltem, az étkezések mennyiségét is a felére csökkentettem, és csak reggeli meg ebéd van. Mostmár ott tartok, hogy elfeledkezem az evésről, egy hete volt olyan, hogy 2 nap alatt csak egy pizza szeletet ettem.
Amiből sosem engedek az a folyadék, a napi min. 2l mindig megvan
Még 1x nem ösztönözni akarok, és nem érdekel mások negatív véleménye, én így csináltam és kész
19L
magyarul újra találkozhattatok A Titokkal, a normális kajálással.
és én még valami puruttyás vonatos kettévágott embert akartam linkelni.. ez a normális evés dolog még ennél is jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!