Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogjam vissza a csokiev...

Hogyan fogjam vissza a csokievést?

Figyelt kérdés

Ma már megettem 3 db ilyen banános csokit vagy micsodát ( [link] ) és megettem egy csík Milka csokit is.

És még mindig tudnék enni... Hogy fogjam vissza magam? Nektek mi vált be?

2012. jan. 16. 16:39
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nagyon nehéz én is függő voltam és 1 hete alig ezsek főleg banános csdoki függő, nem tudok eleget enni, épp most is szaloncukit ezsek :D
2012. jan. 16. 17:24
 12/20 anonim ***** válasza:

egyetek c-vitamint, az mérsékli a cukor éhséget (bocsánat, a C VITAMIN ÉHSÉGET, mert a szervezetetek rohadtul nem a csokitokra kíváncsi, csak azzal tömitek..)

úgy napi 1-2 gramm.

2012. jan. 16. 17:26
 13/20 anonim ***** válasza:
én miota lefogytam életmódot váltottam már nem kivánom a csokit (jo ritkan eszek),de mar nem az van,h naponta 4-6csoki,hanem havi 3x max,de van,h annyit sem,mert nem kell.gyümit ettem helyette és arra rá is szoktam rendesen szóval én inkább azt kivánom mindig.
2012. jan. 16. 17:49
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat. :)

A Lidl-ben lehet kapni. :D Igen, jó lenne, ha nem lenne itthon csoki, úgy sokkal könnyebb, de anyám tonnaszámra veszi... :D Aztán mindig csak eszek egy kicsit. Aztán még egy kicsit... És szép lassan így megy, amíg jól rá nem szoktam. xD Régebben nem szerettem, most meg tényleg függök tőle. :D

Megpróbálom visszafogni... Először csak napi egy csíkra gondoltam, de jobb lesz ha mondjuk 1 kocka... Aztán megpróbálok lassan leszokni teljesen.

Amúgy ha eszek gyümölcsöt, akkor is kívánom...

2012. jan. 16. 18:08
 15/20 anonim ***** válasza:

Én is ugyanígy vagyok. beteges csokizabáló. Télen megettem 6 csomag 400g-os szaloncukrot legalább.

Két kiló amivel kevesebb voltam, vissza is jött:S

Annyit megbeszéltem a családdal, ne vegyünk itthonra édességet, mert addig eszem, amíg van, és másnak úgy sem jut :D

Azóta nincs itthon édesség, csak alma, narancs, tejes kávé kis cukorral kakaót csinálok ha hiányom van.

ma kaptam egy fincsi tábla mogyorós tejcsokit, de elharmadoltam a családtagokkal.

Úgy h nálatok mindig van, az nem jó jel :S

Nem fogod tudni visszafogni magad :S

Olyan ez, mint amikor az alkesznak azt mondják h itt egy láda pálinka, de ne igyál ám belőle... :(

2012. jan. 16. 18:36
 16/20 anonim ***** válasza:
ne fogd vissza, együnk együtt. Én ma már megettem két tábla milkát :)
2012. jan. 16. 18:39
 17/20 anonim ***** válasza:
most hogy látom, más se bír 2 kockánál megállni, úgy megkívántam a csokit... köszi... :D
2012. jan. 16. 19:00
 18/20 anonim ***** válasza:

És a magas kakaótartalmú csokival mi van?

Arról senki semmit sem szólt.

2012. jan. 16. 19:58
 19/20 anonim válasza:

Az egészségesebb viszont ha sokat eszel belőle szorulást okoz.

Mond meg anyudnak,hogy ne vegyen annyi édességet,mert nagyon rá szoktál.

2012. jan. 16. 21:25
 20/20 anonim válasza:

Egyél töménytelen mennyiségű gyümölcsöt! Szőlőt, narancsot, ezekben sok a gyümölcscukor!

Gondolj a fogaidra, a bőrödre, az arcodra, és arra, hogy mennyit rontasz rajtuk a cukortartalmú ételek/italok fogyasztásával, egy szóval csinálj hiússági kérdést a csokifogyasztásból!

2012. febr. 25. 00:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!