Hogyan fogjam vissza a csokievést?
Ma már megettem 3 db ilyen banános csokit vagy micsodát ( [link] ) és megettem egy csík Milka csokit is.
És még mindig tudnék enni... Hogy fogjam vissza magam? Nektek mi vált be?

egyetek c-vitamint, az mérsékli a cukor éhséget (bocsánat, a C VITAMIN ÉHSÉGET, mert a szervezetetek rohadtul nem a csokitokra kíváncsi, csak azzal tömitek..)
úgy napi 1-2 gramm.

Köszönöm a normális válaszokat. :)
A Lidl-ben lehet kapni. :D Igen, jó lenne, ha nem lenne itthon csoki, úgy sokkal könnyebb, de anyám tonnaszámra veszi... :D Aztán mindig csak eszek egy kicsit. Aztán még egy kicsit... És szép lassan így megy, amíg jól rá nem szoktam. xD Régebben nem szerettem, most meg tényleg függök tőle. :D
Megpróbálom visszafogni... Először csak napi egy csíkra gondoltam, de jobb lesz ha mondjuk 1 kocka... Aztán megpróbálok lassan leszokni teljesen.
Amúgy ha eszek gyümölcsöt, akkor is kívánom...

Én is ugyanígy vagyok. beteges csokizabáló. Télen megettem 6 csomag 400g-os szaloncukrot legalább.
Két kiló amivel kevesebb voltam, vissza is jött:S
Annyit megbeszéltem a családdal, ne vegyünk itthonra édességet, mert addig eszem, amíg van, és másnak úgy sem jut :D
Azóta nincs itthon édesség, csak alma, narancs, tejes kávé kis cukorral kakaót csinálok ha hiányom van.
ma kaptam egy fincsi tábla mogyorós tejcsokit, de elharmadoltam a családtagokkal.
Úgy h nálatok mindig van, az nem jó jel :S
Nem fogod tudni visszafogni magad :S
Olyan ez, mint amikor az alkesznak azt mondják h itt egy láda pálinka, de ne igyál ám belőle... :(

És a magas kakaótartalmú csokival mi van?
Arról senki semmit sem szólt.
Az egészségesebb viszont ha sokat eszel belőle szorulást okoz.
Mond meg anyudnak,hogy ne vegyen annyi édességet,mert nagyon rá szoktál.
Egyél töménytelen mennyiségű gyümölcsöt! Szőlőt, narancsot, ezekben sok a gyümölcscukor!
Gondolj a fogaidra, a bőrödre, az arcodra, és arra, hogy mennyit rontasz rajtuk a cukortartalmú ételek/italok fogyasztásával, egy szóval csinálj hiússági kérdést a csokifogyasztásból!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!