Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy fogjam vissza az étvágyam?

Hogy fogjam vissza az étvágyam?

Figyelt kérdés

Amikor unatkozom, eszembe jut, valaki eszik, ránézek... egyből eszem... Régen jó alakom volt, ami pont jó és a magasságomhoz viszonyítva ideális. Most pedig már duci vagyok, és mindig ennék... Nem akarok dagadt lenni! Mit tegyek, hogy csillapítsam az étvágyam?

Puffasztott dolgokat sokat ettem már, de annyit ettem belőle, hogy hánytam tőle és már a szaga is undorító a számomra...

2010. márc. 15. 16:34
 1/4 anonim válasza:
Igyál sok folyadékot, az enyhíti az éhségérzetet.
2010. márc. 15. 16:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Hat en egy idoben ragoztam...nekem bevalt..bar az emberek azt mondjak hogy pont nem jo mert amikor ragsz a szervezeted felkeszul az emesztesre..gyomorsavat termel...es nagyon ehes leszel tole..ha meg akkor sem eszel megfajdyl a gyomrod...De nekem bevalt...nekem ilyenek nem voltak..el ragoztam egesznap es nem ettem..Aztan a zold tea a zold te olyan undorito hamegiszod Hidd el utana meg az etel kozeleben sem szeretsz lenni..:D:D:D:D Nekem ez valt be tudom hogy lefognak pontozni hogy hulye vagyok..de hat...meg ahm..ha ehes vagy...este akkor inkabbaludj el erobol...ha napkozbe akkor ...meg rakd a fuledre az ipododat es addi setalj ameddig van benned szusz...utana haza ersz kidolszes az agyban kotol ki akkor sem eszel mar...en ilyenekt csinaltam...vagy hovd fel a barataidat hogy menjetek ki setalni..vagy toltsel le valami jo fitness videot es csinald azt..Cindy Crawford workkoutot ajanlom..nagyon
2010. márc. 15. 18:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Bocsi a sok helyesirasi hibaert..csak nagyon almos vagyok..mert harom napja nem aludtam...
2010. márc. 15. 18:27
 4/4 A kérdező kommentje:

Amennyi mozgást leírtál, a helyedben aludnék :P Köszönöm a tippeket :) én is a rágózásra gondoltam és a sétára... a rágózással tényleg ez van.. ha pl. éhes vagyok és rágózom akkorát korog a pocim, hogy csak ne. de amúgy elvonja a figyelmet az ételről valamennyire. Igazából akarat kérdése... mindig unalomból kajálok, ami a legrosszabb, talán ez hízlal a legjobban... volt hogy kibírtam és fogyóztam sokáig, de aztán vissza estem.. valahogy az az állandó akarás.

De tényleg köszi a segítséget :)

2010. márc. 15. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!