Megállt a fogyásom, beleőrülök?
Októbertől decemberig ledobtam 11 kilót, azóta semmi!!
heti 4x1óra zumbázás megvan, de 5x6x is szoktam! én tartom az órákat, tehát odafigyelek h rendesen teljes erőbedobással csináljam, természetesen h hatásos legyen nekem is, de semmi.leállt a testem.mi lehet a baj? mit csináljak? a futáson gondolkoztam még a zumba mellett...
lehet, sőt tuti h az étkezésemmel is vannak gondok, igaz nem eszek sokat, de azt eszem ami éppen van.finomakat főzök, de oda kéne figyelnem h ne legyen hízlaló...:-/
szerintetek?
nem arra kell odafigyelni, hogy ne legyen hizlaló, mert hizlaló étel nincs. még a zsír sem az, holott a zsíroknak van a legnagyobb fajlagos energiatartalmuk, vagy legnagyobb energiasűrűségük.
viszont az alapvető, ha fogyni akar valaki, hogy a kajálását alakítja. nem akarok bántó lenni, bár ettől még mindig sikerül.. de a másik, hogy kemény, teljes testes, erősítést is tartalmazó edzést választ az, aki fogyni is akar. kb. ennyi befektetett energiával (4-6 óra edzés/hét) simán csinálhatnál 50-100%-kal hatékonyabb edzést is.
Elhiszem, hogy fogytál zumbával, de a fogyás megállt. Tehát mégiscsak igaza lehet Aczélnak, nem?
(Remélem, az én edzőm képzettebb oktató, mint te. Most már 0 tudás mellett is lehet másokat edzeni? Mert egy edzésnél nem csak arról van szó, hogy mutatod a gyakorlatot. Minimum kéne érteni hozzá, milyen gyakorlat ill. edzésforma mire jó, hogy kerülhetők el a sérülések, és ezekhez milyen a jó étrend, azon kívül, hogy finom. Mellesleg az én zumbaoktatóm a heti 4x2 zumbaórája mellett a konditeremben edz rendszeresen, szoktam látni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!