Tarthatok csoki napot? SOS
másfél hónapja fogyózom,8 kgt fogytam,és nagyon boldog vagyok de még messze a cél.(még hátra van -20kg)
azóta viszont nem ettem csokit,mert ha elkezdem,nem bírok leállni,de rettentően kivánom már,és arra gondoltam,hogy egy napig csak csokit ennék.3 tábla sima milka csoki 1590 kalória,de csak két táblával eszek,egész nap,és semmi más.hülye ötlet?ha ezt csinálnám nem híznék?
14L 175/90
és igazad is van. én meg azt a problémát emelem ki, hogy a kislánynak a csoki nem csak finom, hanem azt akar enni egy napon keresztül.
ergó iszonyat erős édesség vágya lehet.
azért akarom csak ezt enni egy napig,mert azt gondoltam,hogy az nem olyan sok kalória,vagyis nem hízok.
de egyébként igen,rettentően kívánom a csokit,merthogy 'függőségem' volt a 'diéta' előtt,le kellett tenni keményen,mint felnőtt embernek a cigit vagy az alkoholt.nekem ez legalább olyan nehéz volt,sőt..
és már meg tudom állni,hogy nincs csoki,mert régen kb hisztirohamot kaptam ha rámjött és nem volt csoki a közelemben..valahogy mindíg megszereztem.(apa nem tart(ott) itthon,hogy 'segítsen',de nem nagyon ment)
csak magamon tudtam segíteni,és tényleg nagy szenvedések árán(konkrétan rámjött a sírógörcs,de bezárkóztam a szobámba,és nem jöttem ki amig abba nem birtam hagyni,és így nem ettem csokit.)
most is meg tudom/tudnám állni,csak rettentően hiányzik, tegnap találtam itthon egy doboz merci csokit,kivettem belőle egyet,amit elszopogattam,és nem is éreztem vágyat hogy megegyem a többit.valahogy túl édesnek találtam.ugyhogy a csoki nap kilőve,maradok inkább annál,hogy nyáron felvehetek majd fürdőruhát,büszkén.:))
(ja amugy..minden nap eszek cvitamint:D:D)
semmi hormonális bajom nincs,csak érzelmi okok miatt a csokihoz menekültem,akkor felszaladt pár kiló és elkezdtek piszkálni..én meg megint ettem..megint híztam..és megintcsak piszkáltak.
(persze mindezt titokban,mert apa nem tartott itthon semmi édességet,hogy ne egyek,de valahogy mindig szereztem.)
amugy tragikusan hangzik,de senki nem néz ennyinek..feltegyek képet?:D
ne tegyél.
tök mindegy az egész, minden ember szomorú és emiatt tesz valamit (pl. harmcűvészetet gyakorol és keresi a lelki békéjét) de nagy testtömeghez 1. sok kaja kell, még csokiból is sok és mellé pluszba rengeteg szénhidrát, vagy 2. nagyon sz.ar táplálkozási szokások, és rossz minőségű kaják, hogy belassuljon az anyagcsere és a kicsit sok kaja is sok plusz kilót fog eredményezni.
egyik sem jó, mindkettőre figyelhettek volna a szüleid.. és neked meg le kéne tenned az ilyen modern vívmányokról mint csoki, fehér kenyér, fehér cukor.. tekintsd ezeket Isten szeme előtt nem kívánatosnak. és akkor nem fogsz ilyenekkel élni. és írtam, menj el megtanulni kezelni a lelki világodat, a csoki semmi ilyenre nem tanít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!