Tarthatok csoki napot? SOS
másfél hónapja fogyózom,8 kgt fogytam,és nagyon boldog vagyok de még messze a cél.(még hátra van -20kg)
azóta viszont nem ettem csokit,mert ha elkezdem,nem bírok leállni,de rettentően kivánom már,és arra gondoltam,hogy egy napig csak csokit ennék.3 tábla sima milka csoki 1590 kalória,de csak két táblával eszek,egész nap,és semmi más.hülye ötlet?ha ezt csinálnám nem híznék?
14L 175/90
ha veszek egy csokit,nem birom megállni hogy csak a felét eszem meg,vagy csak két kockát.
mindent-vagy semmit.:/
de úgy,ha bevágnék egy tábla csokit,és ennék is úgy,ahogy szoktam(mmint fogyis értelemben:D) ,az úgy már sok lenne,és nem akarok hízni.:(
Csoki helyett ehetsz szénhidrátot, olyat válassz, ami nem löki fel az inzulinszintedet az egekbe.
Itt találsz megfelelő ételeket.
Ne csinálj ilyent - annyira megborítja a vércukorszintedet, hogy akár el is ájulhatsz.
Ha nincs akaraterőd csak egy kockát enni, akkor inkább ne egyél egyáltalán.
Ráadásul a tejcsoki az egyik legártalmasabb csokifajta, tele van mindenféle szrral. Rosszabb, mintha két evőkanál kristálycukrot lapátolnál be.
Ha csokit akarsz enni, akkor inkább egyél 65-70 %-os keserűcsokit.
Ha ennyire kivánod a csokit, akkor vegyél EGY táblával, szopogass el két kockát, a többit meg add oda valakinek - akkor nem esel kisértésbe, hogy megedd az összeset.
Az utolsónak meg:
"Ha csokit akarsz enni, akkor inkább egyél 65-70 %-os keserűcsokit."
Próbáltad már ezt a "csokit"? Mert én ugyan nagyon ritkán eszem édességet, nem is szeretem, de néha - évente kb egyszer - rákivánok. A 65-70 %-os keserűcsoki nekem NEM csoki, semmi édes ize nincs, CSAK keserü. A keserü izt nagyon szeretem, de NEM csoki helyett, a csoki édesség.
köszönöm a válaszokat.
hát szerintem az lesz,hogy veszek egy táblával,letörök két kockát elszopogatom,és odaadom apának hogy tegye el valahova,és mondjuk heti egyszer-egy két kockát eszek belőle.
ez igy jó lenne,nem?:)
"annyira megborítja a vércukorszintedet, hogy akár el is ájulhatsz. "
- ez ki van zárva.
Szerintem nyugodtan megehetsz délelőtt egy táblát, aztán délután is, de szerintem a szokásos diétás naphoz képest éhesebb leszel.
8:30-asnak
"Próbáltad már ezt a "csokit"? Mert én ugyan nagyon ritkán eszem édességet, nem is szeretem, de néha - évente kb egyszer - rákivánok. A 65-70 %-os keserűcsoki nekem NEM csoki, semmi édes ize nincs, CSAK keserü. A keserü izt nagyon szeretem, de NEM csoki helyett, a csoki édesség."
kur.vára nincs igazad. a telecukrozott sza.rokat csak eladják csokoládénak, a csoki mindig is a magas kakaótartalmú, kakaóvajas massza volt, és nem a cukros-tejes sz.arok amikkel mérgeznek titeket.
Kérdező: talán nem fogyókúrázni kéne, hanem normálisan enni. tudod, fehérjét meg azt a sok sz.art. cé vitamintot is, mert ha hiányod van akkor az édeseket fogod kívánni. tök fölöslegesen, mert a csokikba még antioxidánsként sem tesznek c-vitamint, tehát rohadtul nem leszel előrébb..
de érdekel is ez téged..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!