Tarthatok csoki napot? SOS
másfél hónapja fogyózom,8 kgt fogytam,és nagyon boldog vagyok de még messze a cél.(még hátra van -20kg)
azóta viszont nem ettem csokit,mert ha elkezdem,nem bírok leállni,de rettentően kivánom már,és arra gondoltam,hogy egy napig csak csokit ennék.3 tábla sima milka csoki 1590 kalória,de csak két táblával eszek,egész nap,és semmi más.hülye ötlet?ha ezt csinálnám nem híznék?
14L 175/90
Jajj,nemár hogy világvége legyen ha a kérdező megeszik 3tábla csokit!
Semmi baj nem lesz belőle. Miért is lenne? Ha egy hétig folyamatosan csokit enne,az már nem lenne túl egészséges,de akkor sem lenne örök életére nyomorék.
Kérdező: Edd meg nyugodtam azt a pr tábla csokit és egyél is rendesen mellé. Nem fogsz hízni. Nem kell túlzásba vinni,nem alkalmankénti esetektől hízik el egy ember. Hanem hosszú hónapokig évekig tartó rossz evési szokásoktól,ami folyamatos.
09:03-nek.
a fogyókúra alatt nem valami drasztikus dolgot értek,de szóljál be nyugodtan..
normálisan étkezem,csak cukor helyett édesítő,fehér kenyér helyett teljes kiörlésű,vagy puffasztott rizs,zsíros kaják kizárva,és kb felére csökkentettem az adagokat,és naponta másfél órát mozgok tornadvdre.
köszi az oltogatást,kellett.
többieknek meg köszi..de nagyon bizonytalan vagyok.van aki aztmondja egyem meg,van aki hogy ne.hát..inkább lemondok róla.szépségért szenvedni kell,ha törik ha szakad,ki fogom bírni!sokat próbálkoztam már fogyással,sose sikerült,most elszánt vagyok,nagyon.júniusba,suli utolsó hetén az osztállyal megyünk balalatonra,addig még 15 kgt akarok fogyni,hogy elfogadhatóan nézzek ki fürdőruhába..meg..nemrég meghallottam hogy mondta az a srác az egyik barátnőmnek,hogy tök szép arcom van,és ha fogynék valamennyit milyen jó csaj lennék..ez is nagy erőt ad:D
ugyhogy pics*ba a csokival,én nyáron jól akarom majd érezni magam,egézségesen,csinosan!
mégegyszer köszi mindenkinek.
"normálisan étkezem,csak cukor helyett édesítő,fehér kenyér helyett teljes kiörlésű,vagy puffasztott rizs,zsíros kaják kizárva,és kb felére csökkentettem az adagokat,és naponta másfél órát mozgok tornadvdre.
köszi az oltogatást,kellett. "
pedig eddig nem is beszóltam, ezután viszont megérdemelnéd.
normálisan eszel? akkor nem lenne édesség éhséged. kell még több? a legtöbb embernek a normális evés azt jelenti, hogy dagadt beteg szerencsétlenek lesznek pár év alatt. ez már beszólás? nem, csak kritika.
normális étkezés helyett figyelj a magas fehérje és vitamin bevitelre. hús, zöldség (gyümölcs) legyen az alap. édességnek kimondottan a gyümölcs.
amikor bután fogyóztam, régen, hú, nagyon régen, és napi 6-700 kalóriát toltam össz-vissz, azt is csak szarokból, de a csokit azt megvontam magamtól - na akkor csináltam ilyen napot.
egyszer az életben, mert:
- egész nap éhesebb voltam mint valaha
- már nem is esett jól a csoki
- utána 1 hónapig gyűlöltem magamat és koplaltam tovább
- estére rosszul lettem és kihánytam mindent.
ha komolyan érdekel, elárulom, hogy azóta nem ettem csokit, olyan szintem elundorodtam.
a mértékletesség a fontos.
ja, igen. sok szerencsét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!