Motiváció fogyáshoz? (lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok! Motiváló gondolatokat gyűjtök, talán másnak is segítene. :) pl: azért akarok lefogyni, hogy egy srác fel tudjon emelni. :) (fordult már elő velem, hogy az egyik barátom felajánlotta hülyeségből hogy a nyakába vesz, én meg lesütött fejjel elutasítottam (merthogy "úgyse bírna el". Milyen élményeket hagyok ki... na mindegy, szóval várom a válaszokat, előre is köszi. :)2012. jan. 12. 19:22
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
Nekem az lenne ami neked is, és hogy tudjam milyen vékonynak lenni...milyen ha nem aggódok hogy csúfolnak...
Milyen normálisnak lenni?
13/13 anonim válasza:
pl. a pénz (fizetek, ha nem tudok fogyni, és pénzt kapok érte, ha sikerül fogyjak)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!