Milyen edzésformát ajánlotok? F. ont. Os
170 cm vagyok, 62 kg, 21 éves. Lány.
Főként hasból, combból és fenékből szeretnék fogyni, illetve ezeket szeretnám formálni. Nem szeretek kilókban beszélni, lényeg, hogy kicsit legyek feszesebb és menjen le a hasam. Nem akarok piszkafa lenni, így én kb. 56-57 kilót állítottam be álomsúlynak.
Mit csináljak? Lényeg, hogy otthon elvégezhető legyen, nem kell pihe-puhának lenni, jöhet olyan is, ami megeröltetőbb. Már nézegettem a yogát, de azt hiszem, nagyon hamar megunnám, szóval valami pörgősebb kellene.
Ha meg van a tipp, mennyi ideig csináljam alkalmanként?
Ja és lényeges, hogy hastól felfelé ne nagyon mozgasson meg (már ha ez lehetséges), mert ha a mellem is lemegy, akkor inkább maradok úgy, ahogy.
Köszönök minden választ és tippet!
7es vagyok
Amikor elkezdtem ezt, 51 kiló voltam a 154 centimhez, olyan 1 hónapig csináltam az edzésprogramot amit Shaun T kitalált hozzá (ez sem nehéz, napi 1, majd később 2 gyakorlat, leghosszabb is max 1 óra össz). Úgy ettem mellette, ahogy előtte is kajáltam, szóval ezen nem változtattam, 46 kiló körül végeztem (ami a te magasságodnak kevéske nagyon, de az enyémnek ideális), annyi vagyok most is, pedig egy éve feküdtem neki ez edzés elvégzésének.
Egyébként azóta ha olyanom van, csinálgatom mostanában is, csak nem az edzésprogramot, hanem kifejezetten a popsi, és combos részét, amit ajánlottam neked -, ha csak ezt csinálod, akkor is pár napon belül látszik az eredmény, 1-2 hét múlva meg nagyon. :D
Bomba alakod lesz végül is, a leadott súly meg már mellékes. :)
7es vagyok még mindig :D
http://www.youtube.com/watch?v=Vx6qUyYEnLo - kis betekintés az ajánlott edzésbe. ;)
Kedves kérdező! Nem gondolnám, hogy a fekvőtámaszoktól megereszkedne a melled, viszont kicsit fura képet mutatnál szép izmos combokkal, fenékkel, és vékony, de lötty karral.
Kutyapisinél (nem jutott jobb kifejezés rá eszembe), ha több sorozatot csinálsz belőle, variáld az oldara emelést a hátrafelé emeléssel. Mindkettő más farizmot mozgat.
A guggolással kapcsolatban arra gondoltam, hogy ha kezdő testedző vagy, nem tudsz 20 szabályos gyakorlatot elvégezni. (Bocs, ha mégis). A guggolás lényege, hogy kis terpeszben, a függőlegeshez a lehető legjobban közelítő felső testtel úgy kell leguggolni, hogy az EGÉSZ talpad a földön marad. (nem emeled fel a sarkadat)
Aczél már leírta előttem: mindenből annyit csinálj, amennyit tudsz. Nincs olyan, hogy kevés vagy sok. Mindenkinek az a sok, amivel túlterheli magát, és az a kevés, amihez nem kell apait-anyait beleadni. De ez gyakorlatonként is erősen változik.
Húúú! Most pont olyan voltam, mint egy komoly fitness guru. De tényleg így gondolom.
csájé 1:01-1:04 között nagyon lazán tolja.
azért azt tudni kell, hogy ők sem az itt szemléltetett tánctól néznek ki úgy ahogy. a srácnak igen korrekt testépítő évei kellett hogy legyenek, a hölgyek pedig minimum a forgatás környékén (ha a mindennapi életben nem is) de elég szigorú étrendet követhetnek, mert igen formában van a testük (alacsony zsírra gondolok).
A skac hip hop táncos, szóval meg van a gyakorlata valóban. :)
Én is évekig futottam előtte, mikor nekikezdtem ennek, szóval nekem könnyen ment és az étrendem is napi 3szori kajálás tartalmaz már évek óta, szóval nálam az eredmény nagyon durván jó volt és jó is a mai napig. Csinálni kell és mindenki elérheti az ideális alakot. Az edzés maga nem unalmas, ami szerintem az egyik legnagyobb előnye. Nem arról szól, hogy na feküdjünk neki és felülések. Élvezed a dolgot. Eredmény meg, mint mondtam, magáért beszél. :)
használhat. itt mondják a tapasztalatokat közben.
meg biztos hogy van nehéz verziója is. mondjuk álló helyzetben hogy a medencebillegtetés nem fogja megterhelni önmagában a törzsmerevítőket az biztos.
Andizsuzsi és a többiek mindent tökéletesen leírtak, nekem már fölösleges itt ötletelnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!