Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen volt a mai étkezésem?

Milyen volt a mai étkezésem?

Figyelt kérdés

Nem vagyok kövér, csak szeretnék formálgatni az alakom, ezért úgy állítom össze az étkezéseimet, hogy soha ne éhezzek, mert semmiképp nem szeretnék koplalni, és izmot leadni, kizárólag ZSÍRT! :)

Fél 6: egy kisebb szelet barna kenyér vékonyan megvajazva, 2 szelet zalai felvágott, 1 db főtt tojás, uborka, egy tejeskávé cukor nélkül, házi tejjel- tudom, valamivel több benne a kalória, mint a boltiban, de nem szeretem azt a doboz ízű "tejet", a háziban legalább értékes anyagok is vannak

Fél 11: egy szelet rozskenyér, 2 szelet zalai felvágottal, sajttal, uborkával, 1 epres Activia (natúrt akartam, de az sajnos nem volt)

Fél 4: egy szelet sült csirkemell, kevés rizs, savanyúság, 1 narancs

6 óra: 1 szelet barna kenyér, 2 szelet felvágott, hagyma, 1 pohár tej, alma

Ittam kb. 3-4 liter vizet, és mindjárt megyek 1 órát edzeni.

Ez így milyen?:)

2012. jan. 10. 19:13
 1/4 A kérdező kommentje:

Ez kimaradt :)

17 éves lány, 173 centi, 61 kiló

2012. jan. 10. 19:13
 2/4 anonim válasza:
Hmmm....nyami..en ma csak limonadet ittam amiben juharszirup is volt
2012. jan. 10. 19:20
 3/4 A kérdező kommentje:

Az nem túl tartalmas..

Amúgy a vacsorámhoz még ettem 1 főtt tojást is, az kimaradt:)

2012. jan. 10. 20:03
 4/4 anonim ***** válasza:

díjazni való, hogy nem koplalsz, nem éhezteted magad, a gondolat már jó. és szerintem egész jól csináltad... ha végiggondolom, arra, amit el szeretnél érni, több mint jó.

talán csak annyi, hogy a kenyeret leválthatnád teljes kiőrlésűre, a husit pedig mindenképp a lehető legkevesebb zsiradékkal, sütőben süsd, grillezd :)

2012. jan. 10. 21:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!