A hónapokig tartó fogyókúrázás nem készíti ki egy idő után az embert?
Figyelt kérdés
A napi kalóriaszámolgatások, az, hogy mindent pontosan, grammra pontosan ki kell mérni, hogy vendégségben majd meg kell halni, mert tudod, hogy nem szabad venned a sütiből, de egyre csak tunkolnák beléd, hogy egy kész kínszenvedés a mozgás, főleg ha egyedül csinálod, és mivel az egész napod erre megy rá, hogy mindent tökéletesen csinálj, másra már alig marad energiád.
Más is így érez?
2012. jan. 6. 09:49
1/4 anonim válasza:
Furcsa mód nekem soha nem volt ilyen problémám - talán mert leszrtam a kalóriákat, egyszerűen kevesebbet ettem és naponta sportoltam. Már a mennyiség csökkentése és mozgás növelése elég volt, hogy fogyjak.
2/4 anonim válasza:
Sőt, nemcsakh fogyjak, hanem meg is tartottam a súlyom, nem híztam vissza. Ezt hívják életmódváltásnak.
3/4 Andizsuzsi válasza:
A kalória számolása (ha azt a módszert alkalmazod), tényleg elég macerás. De 1 db sütit nyugodtan elfogadhatsz a vendégségben, attól nem dől össze a fogyókúrád, a mozgás, ha kínszenvedés, akkor nem jó formáját választottad. Nemrég egy pszichológus a tévében (épp az újévi fogadalmakkal - pl. fogyókúra) kapcsolatban azt mondta, hogy ahhoz, hogy valami beépüljön az ember életébe, és valóban a része legyen, kb. fél évre van szükség.
4/4 anonim válasza:
Szerintem de..kikészíti. Nekem az egész napom erről szól, hogy be van osztva, mikor és mennyit ehetek, ez megy már bő fél éve, mindig időpontokat tűzök ki, amíg semmi "büntetőt" nem ehetek (értsd, akár 1 kocka csoki, vagy 1 db pogácsa). Ezek általában 1 hónaposak, ha jól bírom, másfél..Nem szeretek leülni másokkal enni, ha hívnak, h menjünk mekibe, mindig hárítok, de legyen szó akármilyen étkezdéről, kifőzdéről, én mindig valamire hivatkozva nem eszem ott..Elvégre ki tudja, miből van, és amúgy sem férne bele a napi tervembe. Sokan elítélnek emiatt, és én is sokszor rosszul érzem magam, hogy "gáz" vagyok, kivonom magam a társaságból. Sokszor vannak hangulatingadozásaim, és a minden napos sportra is kissé nehéz rávenni magam, de ez van, én választottam, tudod, ahogy szokták mondani, mindenkinek megvan a maga keresztje, na..Nekem biztos ez jutott, vagyis én döntöttem mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!