Elrontottam? Gödörbe esett a 4 hete tartó fogyókúrám?
4 hete fogyózok, eddig minden jól ment, normálisan étkeztem és mozogtam, 158 cm vagyok 59-60 kilóról indultam. 55-56 kiló vagyok jelenleg. Viszont ma elég nagyokat bűnöztem, tele ettem magam mindenféle, ételnek nem nevezhető, szeméttel! :S Most már megbántam, mert mindjárt kidurran a hasam, és nem érzem olyan jól magam.
A baj ott kezdődött, hogy 2 hete meghúzódott a bokám, de nem foglalkoztam vele, 1 hétig még mozogtam vele aztán elfajult a dolog (bedagadt, fájt, nem igazán tudtam mozgatni). Ezen a héten már semmit nem tudtam vele csinálni. Tehát ezen a héten a mozgás is elmaradt, viszont ma már ismét fájdalom nélkül tudok járni, és szerdától szeretnék ismét elkezdeni mozogni.
A falási roham annak köszönhető, hogy hétvégén fog megjönni és ilyenkor hihetetlenül kívánom ezeket az egészségtelen kajákat. Egyszerűen nem tudok ellen állni. Szerencsére ez 1-2 nap alatt lezajlik.
Ha holnap folytatom a fogyókúrámat mintha semmi se történt volna akkor folytatódik majd a fogyás, formálódás? Vagy ennek már mindegy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!