Mit csináljak, ha nagy valószínűséggel a fogyókúrázás miatt már 3. napja késik a mensim?
Figyelt kérdés
Mindig pontosan 28 napra jön meg, de most még mindig semmi ... Valószínű, hogy a fogyás miatt nem jön meg, nem koplaltam, csupán egészségesebben étkeztem, hanyagoltam a cukros, zsíros ételeket, helyette inkább zöldségeket, grillezett húsokat, spenótot, tojást, tk. kenyeret stb-stb ettem.
Térjek vissza az egészségtelen kajákra? Vagy mit csináljak?
2011. júl. 4. 17:24
1/8 A kérdező kommentje:
Ha jövő hét hétfőig nem jön meg, akkor természetesen elmegyek a nőgyógyászomhoz.
2011. júl. 4. 17:25
2/8 anonim válasza:
ha valóban nem koplalsz,akkor nem késhet ettől
3 nap egyébként még nem is valódi késés,bármi okozhatja,nem óramű a testünk.
3/8 A kérdező kommentje:
Igazad van, de én már tiszta idegbeteg vagyok, hogy valami bajom van. :)
2011. júl. 4. 17:36
4/8 anonim válasza:
Szia! Én is elkezdtem fogyózni. Egészségesebben ettem, nem koplaltam, mégis a szervezetem bekattant kicsit. Az fogyókúrám első hónapjában 11 napot késett. ;) Azóta mindig pontosan jön meg megint! :)
5/8 anonim válasza:
ugyan már. ha nem koplaltál akkor nem valószínű hogy amiatt. nagyon sok dolog közrejátszhat a késés miatt. nyugodtan étkezz továbbra is egészségesen. ha 1 héten belül nem jön meg akkor menj el dokihoz.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, remélem nem lesz baj.
2011. júl. 4. 18:14
7/8 anonim válasza:
vegyél egy terhességi tesztet és ha negatív várj türelmesen, ha nem jön meg, mondjuk két héten belül akkor menj el orvoshoz. ennyi.
8/8 A kérdező kommentje:
Ma megjött reggel, úgyhogy feleslegesen aggódtam. :)
Köszönöm mindenki segítségét.
2011. júl. 5. 16:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!